zalmolie voor katten
  • Koudgeperste zalmolie voor katten

  • Deens kwaliteitsproduct

  • Koudgeperst in eigen fabriek

  • Voor vacht en huid

  • Verhoogt de vruchtbaarheid

  • Verhoogde weerstand/ afweersysteem​

  • Goed voor hart & bloedvaten

  • Cholesterolverlagend

  • Een zuiver natuurproduct zonder conserveringsmiddelen of kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen.

Verkrijgbaar in 250ml. Consumentadviesprijs: €13,99

zalmolie voor katten
Kronch-Zalmolie-Fles+Verpakking.png

Zalmolie voor katten


Kronch zalmolie wordt gewonnen doormiddel van een delicaat proces dat 'koudpersen' wordt genoemd. Koudpersen van zalm vindt plaats op lage temperatuur. Hierdoor blijven alle voedingswaarden in de olie bewaard en behoud de zalmolie een optimale werking. Door zalm koud te persen krijg je een sterk geconcentreerde zalmolie, waardoor de dosering kleiner is dan bij niet-koudgeperste zalmolie/visolie. Veel visoliën worden verkregen door de vis te koken met als groot nadeel dat door deze 'kookmethode' de visolie een veelvoud aan verzadigde vetzuren bevat en dus niet dezelfde resultaten geeft.
Zalmolie voor de huid en vacht


Kronch zalmolie voor katten is bij uitstek geschikt voor katten en ondersteunt de vacht en huid.
Redenen om zalmolie te geven aan katten


Er zijn diverse redenen om zalmolie bij te voeren. Zo draagt het bij aan een verhoogde weerstand, is het goed voor hart en bloedvaten van de hond en een verhoogde vruchtbaarheid van de kat. Andere redenen waarom zalmolie goed is voor katten zijn met name gericht op de vacht en huid van de kat. Verbeterde haargroei, minder verharen en een minder lange ruiperiode bijvoorbeeld. Daarnaast ondersteunt zalmolie de lever, nieren en klieren in het lichaam van de kat.
Bewaaradvies


Kronch Zalmolie is verpakt in een niet-lichtdoorlatende fles met doseerpomp. De fles is gemaakt van HDPE, is recyclebaar en bevat geen BPA. De zalmolie is bewust verpakt in een omdoos, om het product zonder problemen te kunnen bewaren. De omdoos en de niet-lichtdoorlatende verpakking zijn belangrijk omdat de kwaliteit van (iedere) zalmolie terugloopt bij blootstelling aan licht. Verkrijgbaar in de volgende formaten: 250 ml
Dosering


Kronch koudgeperste zalmolie bevat per pompslag van 4ml. Dat is 1050 mg. Omega-3 vetzuren en 150mg. Omega-6 vetzuren. De verhouding Omega-3 / Omega 6 is 7:1. Door gebruik te maken van de meegeleverd doseerpomp geeft u afgemeten doseringen en werkt u tevens hygiënisch. De aanbevolen dosering is vanwege de sterk geconcentreerde zalmolie lager dan bij niet koudgeperste zalmoliën.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid zalmolie

Analyse per 100ml. zalmolie