KRONCH PRODUCTEN VOOR HONDEN

Hondenvoeding

BASIC_vrijgemaakt.jpeg

Basic is de krokante hondenbrok op basis van verse zalm voor volwassen honden met een normale dagelijkse energiebehoefte.

 

Verkrijgbaar in 5 kg en 13,5 kg

Kronch Main 13.5 kg.png

Main is ontwikkeld voor honden met een lagere energiebehoefte. Dit kunnen oudere honden zijn maar ook honden die iets te zwaar zijn. De Main brokken zijn lager in energie en vet dan reguliere adult brokken. 

 

Verkrijgbaar in 5 kg en 13,5 kg

Kronch Graanvrij 13,5 kg.png

Graanvrij is de graanvrije hondenbrok van Kronch voor volwassen honden met een normale energiebehoefte. Deze brokken zijn gemaakt zonder granen- en gluten.

Verkrijgbaar in 5 kg en 13,5 kg

Kronch Optimal 13.5 kg.png

Optimal is het puppyvoer van Kronch voor pups vanaf 6 weken oud. Wij adviseren dit voer specifiek aan pups maar ook voor zogende teven. Het puppyvoer voorziet namelijk niet alleen de pup maar ook de teef van de benodigde extra energie en voedingsstoffen.

 

Verkrijgbaar in 5 kg en 13,5 kg 

Kronch Active 13.5 kg.png

Active hondenvoer is een "high energy" hondenvoer. Deze brokken bevatten die extra hoeveelheid energie die de zeer actieve hond nodig heeft.

Verkrijgbaar in 13,5 kg

Snacks & supplementen

Lakse Kronch ZS Original.png

Lakse Kronch Original zijn de zalmsnacks voor honden, gemaakt van 100% zalm. De hondenkoekjes zijn graanvrij en worden veel gebruikt als tussendoortje, beloning of als hulpmiddel tijdens het trainen van de hond. 

Verkrijgbaar in 175 gram en 600 gram.

Lakse Kronch Zalmsnacks Pocket.jpg

Lakse Kronch Pocket is de minder vette variant van de Lakse Kronch Original. Minder vet doordat er aardappelmeel is toegevoegd. De verhouding is 76% zalm, 24% aardappelmeel. 

Verkrijgbaar in 175 gram en 600 gram.

zalmolie_kronch.png

Zalmolie van Kronch is koudgeperst en bestaat voor 100% uit olie afkomstig van zalm. Zalmolie is rijk aan Omega-3 vetzuren die goed zijn voor de huid en vacht van de hond. De verhouding Omega-3/ Omega-6 in de zalmolie is 7:1. 

 

Verkrijgbaar in lichtdichte flacons à 250 ml, 500 ml, 1000 ml en 2500 ml

salmoca-oil.jpg

Salmoca Olie van Kronch is de unieke combinatie van koudgeperste zalmolie en hennepzaadolie. Zalmolie en hennepzaadolie zijn rijk aan Omega-3 & 6 vetzuren die goed zijn voor de huid en vacht van de hond. De verhouding zalmolie en hennepzaadolie is 80/20. 

 

Verkrijgbaar in lichtdichte flacons à 250 ml en 500 ml

Pemmikan Energyreep voor honden

Pemmikan is de energiereep voor honden die energiedips kan helpen voorkomen. Tijdens langdurige proeven en wedstrijden is Pemmikan het product om de hond scherp, allert en energiek te houden.

 

Verkrijgbaar in deelbare tabletten van 400 gram. 

Non-food

Kronch-Grote-Snacktas-Luxe-Blauw.jpg

Nieuw van Kronch zijn de handzame snacktas, de voerdummy en de luxe snacktas. Gemaakt van hoge kwaliteit materialen en ideaal voor onderweg, tijdens training of tijdens een wandeling met de hond.

voederbakken-kronch.jpg

De Kronch voerbak is er in drie afmetingen: klein (geschikt voor katten en zeer kleine honden), medium (voor kleinere honden) en large voor middel- tot grote honden.
Met rubberen ring aan de onderzijde om wegglijden te helpen voorkomen.