Kronch koudgeperste zalmolie

Zalmolie voor honden

 

- Zalmolie verkregen door koude persing van verse Noorse zalm -

Zalmolie wordt met name gegeven voor de huid en de vacht van honden. Zalmolie versterkt daarnaast het immuunsysteem, verhoogd de weerstand en wordt gegeven ter ondersteuning van hart- en bloedvaten. Ook wordt zalmolie veel gegeven om de vruchtbaarheid van de hond te verbeteren.

Kronch Zalmolie is rijk aan de essentiële omega-3 en omega-6 vetzuren, in de optimale verhouding 7:1. De juiste verhouding tussen Omega 3 en Omega 6 is belangrijk om de optimale effecten van de vetzuren te benutten.

De kleur van Kronch zalmolie is licht oranje en is transparant. 

De zalmolie is koudgeperst en vervolgens lichtdicht verpakt. Dit zorgt voor een optimaal behoud van de voedingsstoffen in de zalmolie.

Belangrijk om te weten is dat zalmolie een groot deel van zijn voedingsstoffen verliest wanneer deze in een transparante verpakking wordt bewaard en wordt blootgesteld aan direct daglicht.
Kronch Zalmolie heeft een Totox-waarde van 4,5.

Kronch-Zalmolie-Fles+Verpakking.png
kronch-zalmolie-schaaltje-1200x800.png

Verkrijgbaar in een licht- en luchtdichte verpakking.

 

250ml: €13,49
500ml: €20,79
1000ml: €34,95

2500ml: €62,95

Kronch Zalmolie

 • Ondersteunt bij een droge en geprikkelde huid (bijv. jeuk, huidschilfers, haaruitval, vlooienallergie en kale plekken)

 • Bevordert de vacht(conditie). Voor glans bij doffe vacht en goede haarinplant

 • Draagt bij aan een kortere verhaarperiode (rui)

 • Draagt bij aan de vitaliteit

 • Ondersteunt de algehele gezondheid, het hart, bloedvaten en zorgt voor meer energie

 • Ondersteunt de gewrichten van de hond

 • Ondersteunt het immuunsysteem en weerstand

 • Stimuleert een gezonde spijsvertering

 • Kan ontstekingsremmend (anti-inflammatoir) effect hebben

 • Verhogen van de vruchtbaarheid

 • Deens kwaliteitsproduct

 • Koudgeperst in eigen fabriek

 • Voordelig in gebruik

 • Superieure kwaliteit
  (Totox waarde: 4,5)

 • Koudgeperste Noorse Zalmolie

 • Perfect te doseren en niet meer knoeien

 • Heldere kleur & geurloos

 • Voordelig in gebruik

 • Lage dagelijkse dosering

 • Geconcentreerde zalmolie

Huid, vacht & verharing


Huid Zalmolie wordt ook veel gegeven aan honden met een schilferige, droge, ruwe en schrale huid. Zalmolie voedt en beschermt de huid. Vacht & Verharen Zalmolie wordt veel gegeven aan honden bij haaruitval/ verharen en honden die een (te) lange rui periode hebben. Bij honden met een slechte vacht of gaten in de vacht kan zalmolie helpen de vacht van de hond te herstellen.
Koudgeperste zalmolie: de hoogste kwaliteit


Dagvers Kronch zalmolie is verkregen uit dagverse Noorse zalm, is nooit ingevroren geweest en bevat daardoor alle van nature aanwezige voedingsstoffen. De zalmolie van Kronch is koudgeperst, helder, bijna reukloos en bestaat voor 100% uit olie uit zalm. Er zijn geen toevoegingen aan de zalmolie gedaan zoals conserveringsmiddelen of kleurstoffen. Kronch Zalmolie is een 100% puur, natuurlijk product.
Koudgeperst Kronch zalmolie wordt verkregen door middel van een delicaat proces dat 'koudpersen' wordt genoemd. Het koudpersen van zalm voor onze zalmolie vindt plaats op een lage temperatuur (onder de 40 graden Celsius). Hierdoor blijven alle voedingsstoffen in de olie bewaard en behoudt de zalmolie zijn optimale samenstelling. Door onze zalm koud te persen verkrijgen wij een sterk geconcentreerde zalmolie, waardoor de aanbevolen dosering vele malen lager is dan bij niet-koudgeperste zalmolie/visolie. Totox waarde van zalmolie De Totox waarde van zalmolie is een indicatie van oxidatie en zodoende ook de versheid van de zalmolie. Hoe lager de Totox waarde is, hoe verser de zalmolie doorgaans is. De zalmolie van Kronch heeft een Totox waarde van 4,5. Dit is zeer laag wanneer men bedenkt dat een waarde van 25 nog acceptabel is. De lage Totox waarde is mede te danken aan het gebruik van dagverse zalm, die koudgeperst wordt en daarna direct licht en luchtdicht wordt verpakt. Zo kan oxidatie van de zalmolie worden voorkomen en daarmee dus ook verlies van kwaliteit.
De Perfecte dosering & zuinig in gebruik


Met de handige doseerpomp geeft u elke keer een afgemeten en perfecte dosering zalmolie, zonder te knoeien. Door de zuiverheid van onze zalmolie hoeft u maar weinig zalmolie per keer te geven. Dit maakt Kronch zalmolie zeer zuinig in het dagelijks verbruik. Kronch koudgeperste zalmolie bevat per pompslag 4ml. Dat is 1050 mg. Omega-3 vetzuren en 150mg. Omega-6 vetzuren. De verhouding Omega-3 / Omega 6 is 7:1. Gewicht
0 - 12 KG 1 pompslag (á 4ml zalmolie)
12 - 24 KG 2 pompslagen (á 4ml zalmolie)
24 - 48 KG 3 pompslagen (á 4ml zalmolie)
48 KG + 4 pompslagen (á 4ml zalmolie)
Door gebruik te maken van de meegeleverde doseerpomp geeft u een afgemeten dosering zalmolie en werkt u tevens hygiënisch en zonder te knoeien.
De aanbevolen dosering is vanwege de sterk geconcentreerde zalmolie lager dan bij niet koudgeperste zalmolie.
Zalmolie bewaren


Kronch Zalmolie is verpakt in een niet-lichtdoorlatende fles met handige pomp om goed te kunnen doseren. De fles is gemaakt van HDPE, is recyclebaar en bevat geen BPA.
De zalmolie is bewust verpakt in een omdoos, om het product optimaal te bewaren.
De omdoos en de niet-lichtdoorlatende verpakking zijn belangrijk omdat de kwaliteit van (iedere) zalmolie sterk afneemt bij blootstelling aan direct licht. Zalmolie kunt u na opening het beste koel bewaren, bijvoorbeeld in de koelkast. De zalmolie is bij frequent en hygiënisch gebruik +/- 2 à 3 maanden houdbaar.
Weerstand, Vruchtbaarheid, Soepele gewrichten en het Hart


De Omega-3 vetzuren in de zalmolie zijn goed voor hart- en bloedvaten. Daarnaast ondersteunen de omega-3 vetzuren in zalmolie het behoud van soepele gewrichten, het immuunsysteem van de hond en ondersteunt het ook de vruchtbaarheid.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid zalmolie

kaart-Belgie-Nederland.png

Analyse per 100ml. zalmolie