top of page
Kronch Main

Kronch Main: Premium Senior Hondenbrokken
 

Henne Pet Foods uit Denemarken heeft speciaal voor de oudere hond of honden met overgewicht Kronch Main ontwikkeld. Een volledig diervoeder voor honden met een lagere energiebehoefte, zodat uw hond op oudere leeftijd niet zwaarder of te zwaar wordt.

 

De brokken worden in Denemarken gemaakt met de beste - lokale - ingrediënten waaronder verse Noorse zalm.

De eigen productiefaciliteiten en de versheid van de zalm zijn unieke eigenschappen van Kronch. Door de productie in eigen beheer kan de kwaliteit van de brokken worden gewaarborgd en de versheid van de zalm worden gegarandeerd.

Kronch Main is licht verteerbaar, geeft stevige en regelmatige ontlasting en is geschikt voor honden met een gevoelige maag en/ of darmen.

Er zijn geen kunstmatige geur- kleur- en smaakstoffen gebruikt in Kronch Main. De brokken zijn lager in eiwit dan reguliere adult of senior brokken en bevatten slechts 10% vet per 100 gram brokken.

Kronch Main Senior brokken worden op natuurlijke wijze geconserveerd.

Bij Kronch houden wij niet van verspilling en gebruiken waar mogelijk lokale producten. Lees meer over wat Kronch doet in het kader van duurzaamheid.

main-senior

Adviesprijs

13,5 kg: €59,49

     5 kg: €31,49

kronch-main-senior-brokjes-vrijgemaakt.png

Ronde brokjes

Diameter: +/-12 mm

 • Volledig diervoeder voor oudere honden

 • Gemaakt in eigen fabriek

 • Deens kwaliteitsproduct
   

 • Lager in vet en eiwit
   

 • Met verse zalm

 • Met lokale ingrediënten
   

 • Glanzende vacht
   

 • Sterke botten & soepele gewrichten
   

 • Voor stevige en regelmatige ontlasting
   

 • Zonder kunstmatige geur- kleur en smaakstoffen
   

 • Op natuurlijke wijze geconserveerd
   

 • Rijk aan Omega-3 & Omega-6

Ingrediënten

In Kronch hondenvoeding worden uitsluitend hoogwaardige (gecontroleerde) ingrediënten gebruikt van een constante kwaliteit afkomstig uit Europa. Alle producten van Kronch worden volgens hoge eisen in Denemarken gemaakt. De brokken zijn zonder kunstmatige geur- kleur- en smaakstoffen gemaakt.

 

De brokken bevatten minder eiwit dan onze reguliere adult brokken en bevatten slechts 10% vet per 100 gram. Daarnaast zijn alle Kronch brokken op natuurlijke wijze geconserveerd. De bron van dierlijke eiwitten is verse zalm, aangevuld met vis (meel). Het vlees van de zalm is afkomstig van verse Noorse zalm die ook voor menselijke consumptie gebruikt wordt.

 

Kronch Main brokken zijn volgens dezelfde strenge normen geproduceerd als de andere Kronch voeders (AAFCO-normen).

Samenstelling

Tarwe, verse zalm, gerst, vismeel, maïs, varkensbloedmeel, varkensvet, calciumcarbonaat, monocalciumfosfaat, gehydrolyseerde kippenproteïne, gedroogde biet, koolzaadolie, brouwergist, lecithine, vitamine / mineralen premix, zeolitmineralen, cholinechloride, lysinehydrochloride en citroenzuur, natuurlijke anti-oxidanten.


​Kronch hondenvoeding wordt geconserveerd met natuurlijke tocopherolen, vitamine E, vitamine C en rozemarijn.

Hoogwaardige eiwitten

Eiwitten zijn voor de hond belangrijk voor de opbouw van het spier- en beenderstelsel maar zijn ook onderdeel van hormonen, enzymen en afweerstoffen. Eiwitten afkomstig van zalm, zoals in Kronch Main, hebben een zeer hoge biologische waarde.


Met een lager eiwitgehalte, opgebouwd uit eiwitten met hoge biologische waarden voer je je hond gezonder. Zie ter illustratie de onderstaande eiwitladder.

Biologische-waarde-zalmeiwitten.jpg

Sensitive & Licht verteerbaar

Kronch Main is zeer geschikt voor honden met een gevoelige maag- en darmen. Dit is met name het geval bij honden die eiwitten, zoals uit rundvlees of kip, slecht verdragen. Het ideale alternatief voor deze honden is het geven van dierlijke eiwitten uit zalm.

 

Honden die eiwitten uit rundvlees slecht verdragen kunnen hierdoor bijvoorbeeld diarree krijgen of hebben geen stevige ontlasting.


Problemen met de vacht zijn ook veel voorkomend bij honden die dergelijke eiwitten slecht verdragen. Naast de eiwitten uit zalm bevat Kronch Main ruwvezel voor een goede darmwerking.

 

Kronch Main is licht verteerbaar en draagt bij aan een goede werking van de spijsvertering en immuunsysteem van uw hond. Een bijkomend voordeel van de licht verteerbare brokken van Kronch is dat uw hond minder voer nodig heeft. Dit zorgt dit voor minder ontlasting, die daarnaast mooi stevig is.
​Honden die Kronch Main te eten krijgen hebben doorgaans weinig ontlasting die dusdanig stevig dat deze tussen twee vingers op te pakken is.

Geschikt voor gecastreerde reuen en gesteriliseerde teven

U kunt deze brokken ook aan gecastreerde of gesteriliseerde honden geven. Verminder de hoeveelheid brokken ten opzichte van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid met +/- 5%. Kronch Main is een volledig diervoeder voor honden.

kaart-nederland.png

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid brokken per dag.*

* aangezien de energiebehoefte per uw hond verschilt, kan het zo zijn dat u wellicht meer of minder dient te geven. Bovenstaande hoeveelheden zijn een standaard indicatie waar u uiteraard van af kunt wijken.

** gesteriliseerde of gecastreerde honden kunt u tot 14% minder voer geven dan aangegeven in bovenstaande tabel met advieshoeveelheden.

bottom of page