top of page
Kronch Main

Senior Hondenbrokken met verse zalm
 

Kronch Main Senior hondenvoer met verse zalm is speciaal ontwikkeld voor oudere honden die extra voedingsondersteuning nodig hebben. Dit hoogwaardige voer is samengesteld om te voldoen aan de veranderende behoeften van oudere honden en biedt een gebalanceerde mix van voedingsstoffen om hun welzijn te bevorderen.

 

Een opvallend kenmerk van Kronch Main Senior is de verse zalm. Verse zalm is een voedzame en smakelijke eiwitbron boordevol omega-3-vetzuren, zoals EPA en DHA. Deze essentiële vetzuren dragen bij aan een gezonde huid, glanzende vacht, gewrichtsgezondheid en heldere hersenfunctie bij oudere honden. De brokken worden in Denemarken vervaardigd met de beste lokale ingrediënten, waaronder verse Noorse zalm.

Naast verse zalm bevat Kronch Main Senior zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige ingrediënten die specifiek zijn gekozen ter ondersteuning van de gezondheid van oudere honden. Het voer is verrijkt met aangepaste niveaus van vitamines en mineralen om te voldoen aan de specifieke behoeften van oudere honden.

Kronch Main Senior hondenvoer met verse zalm is ontworpen met de smaak en acceptatie van oudere honden in gedachten. Het is samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten voor een gebalanceerde en voedzame maaltijd. Dit voer biedt ondersteuning bij het behouden van een gezond gewicht, een gezonde spijsvertering en om het algehele welzijn van oudere honden bevorderen.

Bij het voeren van Kronch Main Senior is het raadzaam om de aanbevolen hoeveelheid te volgen op basis van het gewicht en de activiteit van je hond.

Onze eigen productiefaciliteiten en de versheid van de zalm zijn unieke kenmerken van Kronch. Door in eigen beheer te produceren, kunnen we de kwaliteit van de brokken waarborgen en de versheid van de zalm garanderen.

Kronch Main is licht verteerbaar, bevordert stevige en regelmatige ontlasting en is geschikt voor honden met een gevoelige maag en/of darmen. Deze brokken hebben een lager eiwitgehalte dan reguliere volwassen of senior brokken en bevatten slechts 10% vet per 100 gram brokken.

We gebruiken geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen in Kronch Main. Kronch Main Senior brokken worden op natuurlijke wijze geconserveerd.

 

Bij Kronch streven we naar het minimaliseren van verspilling en gebruiken we zoveel mogelijk lokale producten.

Lees meer over wat Kronch doet in het kader van duurzaamheid.

main senior hondenvoeding met zalm

Adviesprijs

13,5 kg: €61,69

     5 kg: €31,49

Voorbeeld brokjes Kronch Main Senior

Ronde brokjes

Diameter: +/-12 mm

  • Volledig diervoeder voor oudere honden

  • Deens kwaliteitsproduct
     

  • Lager in vet en eiwit
     

  • Met verse zalm​​

  • Rijk aan Omega-3 & Omega-6

Sensitive & Licht verteerbaar

Kronch Main is uitermate geschikt voor honden met een gevoelige maag en darmen, vooral voor diegenen die problemen hebben met het verteren van eiwitten zoals die in rundvlees of kip. Een uitstekend alternatief voor deze honden is het gebruik van dierlijke eiwitten uit zalm.

Honden die moeite hebben met het verteren van rundvlees kunnen bijvoorbeeld last krijgen van diarree of hebben een onregelmatige ontlasting. Vachtproblemen zijn ook veelvoorkomend bij honden die deze eiwitten slecht verdragen. Naast de eiwitten uit zalm bevat Kronch Main ruwe vezels om de darmwerking te bevorderen.

Kronch Main wordt gemakkelijk verteerd en draagt bij aan een gezonde spijsvertering en een sterk immuunsysteem voor uw hond. Een extra voordeel van deze licht verteerbare brokken is dat uw hond minder voer nodig heeft. Dit resulteert in minder ontlasting, die bovendien stevig is.

Honden die Kronch Main eten, hebben meestal weinig ontlasting die zo stevig is dat deze gemakkelijk tussen twee vingers kan worden opgepakt.

Omega-3-vetzuren

Zalm bevat eveneens omega-3-vetzuren, zoals EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur). Deze vetzuren leveren verschillende gezondheidsvoordelen voor honden op, waaronder het bevorderen van een gezonde huid en vacht en het ondersteunen van een gezonde hersenfunctie.
 

Hoogwaardige eiwitten

Eiwitten uit zalm worden als hoogwaardig beschouwd vanwege hun complete aminozuurprofiel. Ze omvatten alle essentiële aminozuren die noodzakelijk zijn voor de opbouw en het onderhoud van lichaamsweefsels zoals onder andere spierweefsel bij honden.

Eiwitten spelen een essentiële rol bij de groei, ontwikkeling en het herstel van weefsels in het lichaam van honden. Ze zijn onmisbaar voor de opbouw van spieren, botten, huid, vacht, enzymen en hormonen.

Hoge biologische waarde

Eiwitten afkomstig van zalm hebben een hoge biologische waarde, wat betekent dat het lichaam ze efficiënt kan gebruiken om weefsels op te bouwen en te herstellen. Ze worden gemakkelijk verteerd en geabsorbeerd, wat resulteert in een maximale beschikbaarheid van aminozuren voor het lichaam.

Goede verteerbaarheid

Eiwitten afkomstig van zalm worden over het algemeen goed verteerd door honden. Ze ondergaan een efficiënte afbraak in het spijsverteringsstelsel en worden gemakkelijk opgenomen, zodat honden de maximale voedingsvoordelen uit deze eiwitten kunnen halen.

Het is belangrijk op te merken dat de kwaliteit en oorsprong van de eiwitten in het hondenvoer van invloed kunnen zijn op de totale voedingswaarde. Eiwitten van hoge kwaliteit, zoals die afkomstig zijn van zalm, dragen bij aan een evenwichtige voeding en de algemene gezondheid van de hond.

Door een voeding met een lager eiwitgehalte, samengesteld uit eiwitten met een hoge biologische waarde, voer je je hond op een gezondere manier. Zie de onderstaande eiwitladder ter illustratie.

Biologische-waarde-zalmeiwitten

Geschikt voor gecastreerde reuen en gesteriliseerde teven

U kunt deze brokken ook aan gecastreerde of gesteriliseerde honden geven. Verminder de hoeveelheid brokken ten opzichte van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid met +/- 5%. Kronch Main is een volledig diervoeder voor honden.

Ingrediënten

Kronch hondenvoeding maakt exclusief gebruik van hoogwaardige en gecontroleerde ingrediënten van constante kwaliteit uit Europa. Alle Kronch-producten worden in Denemarken vervaardigd volgens strikte normen en bevatten geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

Deze brokken hebben een lager eiwitgehalte dan onze reguliere volwassen brokken en bevatten slechts 10% vet per 100 gram. Bovendien worden alle Kronch-brokken op een natuurlijke manier geconserveerd. De belangrijkste bron van dierlijke eiwitten is verse zalm, aangevuld met vismeel. De zalm is afkomstig van verse Noorse zalm die ook geschikt is voor menselijke consumptie.

Kronch Main brokken worden vervaardigd volgens dezelfde strenge normen als de andere Kronch-voeders, wat voldoet aan de AAFCO-normen.

Samenstelling

Tarwe, verse zalm, gerst, vismeel, maïs, varkensbloedmeel, varkensvet, calciumcarbonaat, monocalciumfosfaat, gehydrolyseerde kippenproteïne, gedroogde biet, koolzaadolie, brouwergist, lecithine, vitamine / mineralen premix, zeolitmineralen, cholinechloride, lysinehydrochloride en citroenzuur, natuurlijke anti-oxidanten.


​Kronch hondenvoeding wordt geconserveerd met natuurlijke tocopherolen, vitamine E, vitamine C en rozemarijn.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid brokken per dag.*

* aangezien de energiebehoefte per uw hond verschilt, kan het zo zijn dat u wellicht meer of minder dient te geven. Bovenstaande hoeveelheden zijn een standaard indicatie waar u uiteraard van af kunt wijken.

** gesteriliseerde of gecastreerde honden kunt u tot 14% minder voer geven dan aangegeven in bovenstaande tabel met advieshoeveelheden.

bottom of page