top of page
Kronch Main

Kronch Main: Premium Senior Hondenbrokken
 

Kronch Main Senior hondenvoer met verse zalm is een hoogwaardig voer dat speciaal is samengesteld voor oudere honden en voedingsondersteuning nodig hebben. Dit voer is ontwikkeld om te voldoen aan de veranderende behoeften van oudere honden en biedt een uitgebalanceerde combinatie van voedingsstoffen om hun welzijn te bevorderen. 

Een van de belangrijkste kenmerken van Kronch Main Senior is de aanwezigheid van verse zalm. Verse zalm is een voedzame en smakelijke eiwitbron die rijk is aan omega-3-vetzuren, zoals EPA en DHA. Deze essentiële vetzuren kunnen helpen bij het bevorderen van een gezonde huid en vacht, het ondersteunen van de gewrichtsgezondheid en het stimuleren van een gezonde hersenfunctie bij oudere honden. De brokken worden in Denemarken gemaakt met de beste - lokale - ingrediënten waaronder verse Noorse zalm.

Naast verse zalm bevat Kronch Main Senior hoogwaardige ingrediënten die specifiek zijn gekozen om de gezondheid van oudere honden te ondersteunen. Bovendien bevat het voer aangepaste niveaus van vitamines en mineralen om te voldoen aan de specifieke behoeften van oudere honden.

Kronch Main Senior hondenvoer met verse zalm is ontwikkeld met het oog op de smaak en acceptatie bij oudere honden. Het is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd om een uitgebalanceerde en voedzame maaltijd te bieden. Het voer kan worden gegeven bij het behouden van een gezond gewicht, het ondersteunen van de spijsvertering en het bevorderen van het algemene welzijn van oudere honden.

Bij het voeren van Kronch Main Senior is het belangrijk om de aanbevolen hoeveelheid te volgen op basis van het gewicht en de activiteitsniveaus van je hond.

 

De eigen productiefaciliteiten en de versheid van de zalm zijn unieke eigenschappen van Kronch. Door de productie in eigen beheer kan de kwaliteit van de brokken worden gewaarborgd en de versheid van de zalm worden gegarandeerd.

Kronch Main is licht verteerbaar, geeft stevige en regelmatige ontlasting en is geschikt voor honden met een gevoelige maag en/ of darmen.

Er zijn geen kunstmatige geur- kleur- en smaakstoffen gebruikt in Kronch Main. De brokken zijn lager in eiwit dan reguliere adult of senior brokken en bevatten slechts 10% vet per 100 gram brokken.

Kronch Main Senior brokken worden op natuurlijke wijze geconserveerd.

Bij Kronch houden wij niet van verspilling en gebruiken waar mogelijk lokale producten. Lees meer over wat Kronch doet in het kader van duurzaamheid.

main-senior

Adviesprijs

13,5 kg: €61,69

     5 kg: €31,49

kronch-main-senior-brokjes-vrijgemaakt.png

Ronde brokjes

Diameter: +/-12 mm

  • Volledig diervoeder voor oudere honden

  • Deens kwaliteitsproduct
     

  • Lager in vet en eiwit
     

  • Met verse zalm​​

  • Rijk aan Omega-3 & Omega-6

Hoogwaardige eiwitten

Eiwitten uit zalm worden beschouwd als hoogwaardige eiwitten vanwege hun volledige aminozuurprofiel. Ze bevatten alle essentiële aminozuren die nodig zijn voor de opbouw en het onderhoud van lichaamsweefsels bij honden.

Essentiële voedingsstoffen
Eiwitten zijn essentieel voor de groei, ontwikkeling en het herstel van weefsels in het lichaam van een hond. Ze zijn nodig voor de opbouw van spieren, botten, huid, vacht, enzymen en hormonen.

Hoge biologische waarde
Eiwitten uit zalm hebben een hoge biologische waarde, wat betekent dat ze efficiënt door het lichaam kunnen worden gebruikt om weefsels op te bouwen en te herstellen. Ze worden gemakkelijk verteerd en opgenomen, waardoor de beschikbaarheid van aminozuren voor het lichaam wordt gemaximaliseerd.

Omega-3-vetzuren
Zalm bevat ook omega-3-vetzuren, zoals EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur). Deze vetzuren bieden verschillende voordelen voor de gezondheid van honden, waaronder het ondersteunen van een gezonde huid en vacht en het bevorderen van een gezonde hersenfunctie.

Goede verteerbaarheid
Eiwitten uit zalm hebben over het algemeen een goede verteerbaarheid voor honden. Ze worden efficiënt afgebroken in het spijsverteringsstelsel en kunnen gemakkelijk worden opgenomen, waardoor de hond de maximale voedingsvoordelen uit de eiwitten kan halen.

Het is belangrijk op te merken dat de kwaliteit en bron van de eiwitten in het voer van de hond van invloed kunnen zijn op de algehele voedingswaarde. Eiwitten van hoge kwaliteit, zoals die afkomstig zijn van zalm, dragen bij aan de algehele voedingsbalans en gezondheid van de hond.


Met een lager eiwitgehalte, opgebouwd uit eiwitten met hoge biologische waarden voer je je hond gezonder. Zie ter illustratie de onderstaande eiwitladder.

Biologische-waarde-zalmeiwitten.jpg

Sensitive & Licht verteerbaar

Kronch Main is zeer geschikt voor honden met een gevoelige maag- en darmen. Dit is met name het geval bij honden die eiwitten, zoals uit rundvlees of kip, slecht verdragen. Het ideale alternatief voor deze honden is het geven van dierlijke eiwitten uit zalm.

 

Honden die eiwitten uit rundvlees slecht verdragen kunnen hierdoor bijvoorbeeld diarree krijgen of hebben geen stevige ontlasting.


Problemen met de vacht zijn ook veel voorkomend bij honden die dergelijke eiwitten slecht verdragen. Naast de eiwitten uit zalm bevat Kronch Main ruwvezel voor een goede darmwerking.

 

Kronch Main is licht verteerbaar en draagt bij aan een goede werking van de spijsvertering en immuunsysteem van uw hond. Een bijkomend voordeel van de licht verteerbare brokken van Kronch is dat uw hond minder voer nodig heeft. Dit zorgt dit voor minder ontlasting, die daarnaast mooi stevig is.
​Honden die Kronch Main te eten krijgen hebben doorgaans weinig ontlasting die dusdanig stevig dat deze tussen twee vingers op te pakken is.

Geschikt voor gecastreerde reuen en gesteriliseerde teven

U kunt deze brokken ook aan gecastreerde of gesteriliseerde honden geven. Verminder de hoeveelheid brokken ten opzichte van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid met +/- 5%. Kronch Main is een volledig diervoeder voor honden.

Ingrediënten

In Kronch hondenvoeding worden uitsluitend hoogwaardige (gecontroleerde) ingrediënten gebruikt van een constante kwaliteit afkomstig uit Europa. Alle producten van Kronch worden volgens hoge eisen in Denemarken gemaakt. De brokken zijn zonder kunstmatige geur- kleur- en smaakstoffen gemaakt.

 

De brokken bevatten minder eiwit dan onze reguliere adult brokken en bevatten slechts 10% vet per 100 gram. Daarnaast zijn alle Kronch brokken op natuurlijke wijze geconserveerd. De bron van dierlijke eiwitten is verse zalm, aangevuld met vis (meel). Het vlees van de zalm is afkomstig van verse Noorse zalm die ook voor menselijke consumptie gebruikt wordt.

 

Kronch Main brokken zijn volgens dezelfde strenge normen geproduceerd als de andere Kronch voeders (AAFCO-normen).

Samenstelling

Tarwe, verse zalm, gerst, vismeel, maïs, varkensbloedmeel, varkensvet, calciumcarbonaat, monocalciumfosfaat, gehydrolyseerde kippenproteïne, gedroogde biet, koolzaadolie, brouwergist, lecithine, vitamine / mineralen premix, zeolitmineralen, cholinechloride, lysinehydrochloride en citroenzuur, natuurlijke anti-oxidanten.


​Kronch hondenvoeding wordt geconserveerd met natuurlijke tocopherolen, vitamine E, vitamine C en rozemarijn.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid brokken per dag.*

* aangezien de energiebehoefte per uw hond verschilt, kan het zo zijn dat u wellicht meer of minder dient te geven. Bovenstaande hoeveelheden zijn een standaard indicatie waar u uiteraard van af kunt wijken.

** gesteriliseerde of gecastreerde honden kunt u tot 14% minder voer geven dan aangegeven in bovenstaande tabel met advieshoeveelheden.

bottom of page