top of page

De onverschrokken Sirius Patrol en hun samenwerking met Henne Pet Food: De rol van Kronch Pemmikan in Groenland

Sirius Patrol met honden
Sirius Patrol Honden

In het onherbergzame landschap van Groenland, waar ijzige winden over gletsjers razen en barre omstandigheden heersen, bestaat een elite-eenheid genaamd de Sirius Patrol. Deze uitzonderlijke groep, bekend om hun moed, uithoudingsvermogen en expertise, vervult een cruciale rol bij het waarborgen van de veiligheid in 's werelds grootste eiland. De samenwerking tussen de Sirius Patrol en Henne Pet Food, met de essentiële bijdrage van het voedingsproduct Kronch Pemmikan, heeft de honden van de Sirius Patrol voorzien van de kracht en energie die ze nodig hebben om deze ontberingen te doorstaan.

 

De Sirius Patrol: Hoeders van Groenland

De Sirius Patrol, opgericht in 1950, is vernoemd naar de helderste ster in het sterrenbeeld Grote Hond (Canis Major) en bestaat uit professionele grenswachten van het Deense leger. Hun voornaamste missie is het bewaken van het immense en onherbergzame oostelijke deel van Groenland, dat geen reguliere wegen heeft en enkel toegankelijk is via hondensledes en sneeuwscooters. Hun taken omvatten surveillance van illegale activiteiten, reddingsoperaties en bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek in de regio.

 

De Uitdagingen van de Arctische Omgeving

Het extreme klimaat van Groenland vereist uitzonderlijke prestaties van zowel de patrouilles als hun honden. De teams van de Sirius Patrol opereren vaak ver van de bewoonde wereld en moeten zichzelf en hun honden voorzien van essentiële voedingsmiddelen die hen helpen de barre omstandigheden te doorstaan. Dit is waar Henne Pet Food en hun voedingsproduct Kronch Pemmikan een cruciale rol spelen.

 

De Samenwerking met Henne Pet Food

Henne Pet Food, een toonaangevende producent van premium huisdierenvoeding in Denemarken, heeft een bijzondere band ontwikkeld met de Sirius Patrol. Het bedrijf begrijpt de unieke behoeften van de honden van de Sirius Patrol en hun rol in het handhaven van de veiligheid in Groenland. Daarom hebben ze Kronch Pemmikan, een hoogwaardig energierijk voedingsproduct, speciaal ontwikkeld om aan de voedingsbehoeften van deze honden te voldoen.

 

Kronch Pemmikan: Voeding voor Kracht en Uithoudingsvermogen

Kronch Pemmikan is een unieke combinatie van licht verteerbare vetten en eiwitten, verrijkt met essentiële vitamines en mineralen. Dit voedingsproduct is ontworpen om honden van de Sirius Patrol te voorzien van de energie en voedingsstoffen die ze nodig hebben om te kunnen werken in de barre omgeving van Groenland. De hoge energieconcentratie stelt de honden in staat om langdurige sledetochten te maken en extreme weersomstandigheden te doorstaan, terwijl de licht verteerbare ingrediënten het risico op spijsverteringsproblemen verminderen.

 

Een Krachtige Combinatie

De samenwerking tussen de Sirius Patrol en Henne Pet Food heeft de patrouilles in staat gesteld hun prestaties te verbeteren en hun honden optimaal te verzorgen. Kronch Pemmikan heeft bewezen van onschatbare waarde te zijn voor de honden van de Sirius Patrol, waardoor ze hun taken effectief kunnen uitvoeren en de veiligheid van Groenland kunnen waarborgen.

De Sirius Patrol, een dappere eenheid in Groenland, speelt een cruciale rol bij het handhaven van de veiligheid en het bewaken van de ongerepte natuur van het grootste eiland ter wereld. De samenwerking met Henne Pet Food en het voedingsproduct Kronch Pemmikan heeft hun vermogen om de barre omstandigheden van het Arctische landschap het hoofd te bieden, versterkt. Dankzij Kronch Pemmikan zijn de honden van de Sirius Patrol goed gevoed, vol energie en klaar om de uitdagingen van deze meedogenloze omgeving aan te gaan. Hun toewijding en de samenwerking tussen de Sirius Patrol en Henne Pet Food vormen samen een indrukwekkend voorbeeld van teamwork en de inzet voor de bescherming van Groenland.

Slede-sirius-patrol
bottom of page