top of page
Optimal pupvoer

Kronch Optimal: Puppyvoer met écht verse zalm

Complete voeding voor een gezonde groei:

Kronch Optimal is een compleet voer dat speciaal is samengesteld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van groeiende puppy’s en zogende teven. Het bevat een uitgebalanceerde mix van hoogwaardige ingrediënten die essentiële voedingsstoffen leveren om de gezonde groei en ontwikkeling van je puppy te ondersteunen.

Hoogwaardige eiwitten 

Puppy's hebben hoogwaardige eiwitten nodig voor de ontwikkeling van sterke spieren en weefsels. Kronch Optimal bevat zorgvuldig geselecteerde eiwitbronnen, zoals verse zalm en gevogelte, die gemakkelijk verteerbaar zijn en essentiële aminozuren leveren voor een gezonde groei.

Omega-3-vetzuren 

Omega-3-vetzuren, zoals EPA en DHA, zijn essentieel voor de ontwikkeling van een gezond zenuwstelsel en een goede cognitieve functie bij puppy's. Kronch Optimal bevat verse zalm, een natuurlijke bron van omega-3-vetzuren, die bijdraagt aan de ontwikkeling van een gezond brein en verbeterde leervermogens.

 

Gezonde spijsvertering 

Kronch Optimal bevat vezels die een gezonde spijsvertering bevorderen bij puppy's. Dit ondersteunt een gezonde darmflora en bij het reguleren van de stoelgang, wat belangrijk is voor het welzijn en de gezondheid van je puppy.

Versterking van het immuunsysteem: Het immuunsysteem van puppy's is nog in ontwikkeling en heeft ondersteuning nodig. Kronch Optimal bevat essentiële vitaminen, mineralen en antioxidanten die het immuunsysteem van je puppy versterken en helpen bij het opbouwen van een sterke afweer tegen ziekten en infecties.

 

Gezonde huid en vacht 

Kronch Optimal bevat hoogwaardige ingrediënten, waaronder verse zalm, die bijdragen aan een gezonde huid en een glanzende vacht bij puppy's. Dit zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar is ook een indicatie van de algehele gezondheid van je puppy.

 

Kronch Optimal biedt een uitgebalanceerde voeding die specifiek is afgestemd op de behoeften van puppy's. Door je puppy Kronch Optimal te geven, zorg je ervoor dat hij alle voedingsstoffen krijgt die nodig zijn voor een gezonde groei, ontwikkeling en een optimale start in het leven.

puppyvoer-kronch-optimal.jpg

Adviesprijs

13,5 kg: €72,49

     5 kg: €36,30

Kronch Optimal voor fokkers

Voert u uw honden Kronch voeding en bent u fokker of heeft u af en toe een nestje? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor fokkers te bespreken.

kronch-optimal-puppy-brokjes-vrijgemaakt.png

Ronde brokjes

Diameter: +/- 11mm

 • Volledige voeding voor pups & zogende teven
   

 • Voor pups vanaf 8 weken oud
   

 • Calcium-Fosfor verhouding 1.13 - 1
   

 • Deens kwaliteitsproduct
   

 • Gemaakt in eigen fabriek
   

 • Voor een gezonde groei
   

 • Glanzende vacht
   

 • Sterke botten  
   

 • Op basis van écht verse zalm
   

 • Kleiner formaat brokjes speciaal voor pups
   

 • Zonder kunstmatige geur- kleur en smaakstoffen
   

 • Op natuurlijke wijze geconserveerd
   

 • Rijk aan natuurlijk aanwezige Omega-3 & Omega-6 onverzadigde vetzuren 

Drachtige & zogende teven

Kronch Optimal geeft niet alleen de pup maar ook de drachtige en de zogende teef de benodigde extra energie en voedingsstoffen om de zoogperiode goed door te komen. Hierbij heeft de hond behoefte aan extra energie en eiwitten voor bijvoorbeeld het lacteren en het goed groeien van de pups.

Ingrediënten

In Kronch hondenvoeding worden uitsluitend hoogwaardige (gecontroleerde) ingrediënten gebruikt van een constante en hoge kwaliteit. De ingrediënten zijn grotendeels afkomstig uit Denemarken en de rest van Europa. 

 

De bron van dierlijke eiwitten in het voer is verse zalm, aangevuld met vis en gevogeltemeel. Het vlees van de zalm is afkomstig van dezelfde (vaak) dagverse zalm die ook voor menselijke consumptie geschikt is. Als u meer wenst te lezen over de door ons gebruikte zalm dan kunt u hier verder lezen.

 

Kronch Optimal brokken zijn volgens dezelfde strenge normen geproduceerd als de andere Kronch voeders (AAFCO-normen).

Hoogwaardige eiwitten

Eiwitten zijn voor de pup belangrijk voor de opbouw van het spier- en beenderstelsel maar zijn ook onderdeel van hormonen, enzymen en afweerstoffen.

 

Eiwitten afkomstig van zalm, zoals in Kronch Optimal, hebben een zeer hoge biologische waarde. Met een lager eiwitgehalte, opgebouwd uit eiwitten met hoge biologische waarden voer je je hond gezonder. Zie ter illustratie de onderstaande eiwitladder.

Samenstelling

Rijst, verse zalm, maïs, vismeel, varkensvet, gerst, varkensbloedmeel, gevogeltemeel, biergist, calciumcarbonaat, bietenpulp, gedroogd ei, gehydrolyseerd gevogelte proteïne, koolzaadolie, lecithine, vitamine / mineralenmix, zeolitemineral, natriumchloride, magnesiumoxide, cholinechloride en citroenzuur, natuurlijke anti-oxidanten.
​Kronch hondenvoeding wordt geconserveerd met natuurlijke tocopherolen, vitamine E, vitamine C en rozemarijn.

Puppyvoer FAQ

Vanaf hoeveel weken kan ik puppyvoer geven aan mijn pup?
U kunt Kronch Optimal brokjes al aan uw pup geven vanaf 8 weken oud tot een leeftijd van ongeveer 12 maanden oud. De vorm en het formaat van de brokjes zijn speciaal aangepast zodat ze voor uw pup zonder problemen te eten zijn maar ze wel goed leren kauwen.

Hoe vaak moet een pup eten?
Hoe vaak een pup moet eten is afhankelijk van de leeftijd van de pup. In het begin is dit wel vier keer per dag. Naarmate de pup ouder is kan het aantal eetmomenten ook worden afgebouwd.

Hoe lang moet ik puppyvoer geven?
Het is van de grootte van de hond en per ras afhankelijk hoe lang puppyvoer gegeven dient te worden. Doorgaans kan worden gesteld dat als de pup zijn volledige gebit gewisseld heeft er overgestapt kan worden naar adult hondenvoer. Voor grote rassen raden wij aan om tot de leeftijd van één jaar puppyvoer te geven.

Hoeveel voer mag ik mijn pup geven?
Afhankelijk van het gewicht en de leeftijd kunt u bepalen hoeveel puppyvoer u de hond geeft. Dit is per keer ook afhankelijk van het aantal eetmomenten op een dag. Op de verpakking staat het aantal gram aangegeven dat u per dag geeft. In dit advies is rekening gehouden met zowel de mogelijke leeftijd als het gewicht van de pup.

Mijn pup is inmiddels toe aan "adult" voer, welke variant moet ik geven?
Kronch Basic Premium is de vervolgstap om te geven na Kronch Optimal Puppyvoer.
 

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid brokken in gram per dag.*

* aangezien de energiebehoefte per uw hond verschilt, kan het zo zijn dat u wellicht meer of minder dient te geven. Bovenstaande hoeveelheden zijn een standaard indicatie waar u uiteraard van af kunt wijken.

bottom of page