Optimal pupvoer

Kronch Optimal: Puppyvoer met écht verse zalm

Kronch Optimal is een volledig voer voor pups van premium kwaliteit. Het voer is speciaal ontwikkeld is voor puppy's en zogende teven. De brokken voorzien volledig in de dagelijkse nutritionele behoeften van zowel pups als van zogende teven zoals gesteld in de normen van AAFCO.

Deze puppybrokken zijn speciaal ontwikkeld voor een gezonde groei en ontwikkeling van pups én voor zogende teven. Met 0,9 gram Fosfor en 0,8 gram Calcium per 100 gram brokken is de Calcium-Fosfor verhouding 1.13 - 1.

Door de samenstelling en het gebruik van veel lokale ingrediënten van de hoogste kwaliteit, zoals onze verse zalm,  is Kronch Optimal puppyvoer geschikt voor pups van alle rassen.

De eigen productiefaciliteiten en de versheid van de zalm zijn unieke eigenschappen van Kronch. Door de productie in eigen beheer kan de kwaliteit van de brokken worden gewaarborgd en de versheid van de zalm worden gegarandeerd.

Dit puppyvoer is licht verteerbaar en uitermate geschikt voor pups met gevoelige maag en/ of darmen.

Uw pup krijgt alle benodigde voedingsstoffen, zoals de essentiële Omega-3 en Omega-6 vetzuren, om uit te groeien tot een mooie en vitale hond.

puppyvoer-kronch-optimal.jpg

Adviesprijs

13,5 kg: €62,29

     5 kg: €32,19

kronch-optimal-puppy-brokjes-vrijgemaakt

Ronde brokjes

Diameter: +/- 11mm

 • Volledige voeding voor pups & zogende teven
   

 • Voor pups vanaf 8 weken oud
   

 • Calcium-Fosfor verhouding 1.13 - 1
   

 • Deens kwaliteitsproduct
   

 • Gemaakt in eigen fabriek
   

 • Voor een gezonde groei
   

 • Glanzende vacht
   

 • Sterke botten  
   

 • Op basis van écht verse zalm
   

 • Kleiner formaat brokjes speciaal voor pups
   

 • Zonder kunstmatige geur- kleur en smaakstoffen
   

 • Op natuurlijke wijze geconserveerd
   

 • Rijk aan natuurlijk aanwezige Omega-3 & Omega-6 onverzadigde vetzuren 

Kronch Optimal voor fokkers

Voert u uw honden Kronch voeding en bent u fokker of heeft u af en toe een nestje? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor fokkers te bespreken.

Puppyvoer met verse zalm


Kronch Optimal Premium is een volledig voer voor pups. Gemaakt van premium kwaliteit ingrediënten. Het voer voorziet volledig in de dagelijkse nutritionele behoeften van pups en zogende teven. Dit puppyvoer is speciaal ontwikkeld voor een gezonde groei en ontwikkeling van pups én voor zogende teven. De hoeveelheden en de verhoudingen van de eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen zijn met de grootste zorg bepaald en geproduceerd met hoogwaardige grondstoffen afkomstig uit Europa (o.a. verse zalm uit Noorwegen). Met 0,9 gram Fosfor en 0,8 gram Calcium per 100 gram brokken is de Calcium-Fosfor verhouding 1.13 - 1. Door de samenstelling en het gebruik van ingrediënten zoals verse zalm van de hoogste kwaliteit is de brok van Kronch Optimal geschikt voor pups van alle rassen. Uw pup krijgt alle benodigde bouwstoffen, zoals de essentiële Omega-3 en Omega-6 vetzuren, om uit te groeien tot een mooie en vitale hond. De omega vetzuren in de zalm geven de hond een gezonde huid en een mooie volle vacht. Door de aanwezige zalmolie uit de verse zalm in het voer is het niet nodig om extra Omega-3 of Omega-6 supplementen toe te voegen.
Drachtige en zogende teven


Kronch Optimal geeft niet alleen de pup maar ook de drachtige en de zogende teef de benodigde extra energie en voedingsstoffen om de zoogperiode goed door te komen. Hierbij heeft de hond behoefte aan extra energie en eiwitten voor bijvoorbeeld het lacteren en het goed groeien van de pups.
Licht verteerbaar


Kronch Optimal is zeer geschikt als voeding voor pups met een gevoelige maag en/ of darmen en is licht verteerbaar. Pups met eiwitallergiën verdagen sommige eiwitten, zoals uit rundvlees of kip, slecht. Voor deze pups zijn dierlijke eiwitten uit zalm vaak de oplossing. Pups die eiwitten uit rundvlees of kip slecht verdragen krijgen hierdoor bijvoorbeeld vachtproblemen, diarree of krijgen geen stevige ontlasting. Naast de eiwitten uit zalm bevat Kronch Optimal ruwvezel voor een goede darmwerking. Met Kronch Optimal krijgt uw pup een goede, stevige ontlasting en een mooie, glanzende vacht.
Veelgestelde vragen over puppyvoer


Vanaf hoeveel weken kan ik puppyvoer geven aan mijn pup? U kunt Kronch Optimal brokjes al aan uw pup geven vanaf 8 weken oud tot een leeftijd van ongeveer 12 maanden oud. De vorm en het formaat van de brokjes zijn speciaal aangepast zodat ze voor uw pup zonder problemen te eten zijn maar ze wel goed leren kauwen. Kronch Basic Premium is de vervolgstap als "Volwassen/Adult" hondenvoer. Hoe vaak moet een pup eten? Hoe vaak een pup moet eten is afhankelijk van de leeftijd van de pup. In het begin is dit wel vier keer per dag. Naarmate de pup ouder is kan het aantal eetmomenten ook worden afgebouwd. Hoe lang moet ik puppyvoer geven? Het is van de grootte van de hond en per ras afhankelijk hoe lang puppyvoer gegeven dient te worden. Doorgaans kan worden gesteld dat als de pup zijn volledige gebit gewisseld heeft er overgestapt kan worden naar adult hondenvoer. Voor grote rassen raden wij aan om tot de leeftijd van één jaar puppyvoer te geven. Hoeveel voer mag ik mijn pup geven? Afhankelijk van het gewicht en de leeftijd kunt u bepalen hoeveel puppyvoer u de hond geeft. Dit is per keer ook afhankelijk van het aantal eetmomenten op een dag. Op de verpakking staat het aantal gram aangegeven dat u per dag geeft. In dit advies is rekening gehouden met zowel de mogelijke leeftijd als het gewicht van de pup.
Ingrediënten


In Kronch hondenvoeding worden uitsluitend hoogwaardige (gecontroleerde) ingrediënten gebruikt van een constante en hoge kwaliteit. Alle ingrediënten zijn afkomstig uit Europa. De bron van dierlijke eiwitten in het voer is verse zalm, aangevuld met vis en gevogeltemeel. Het vlees van de zalm is afkomstig van dezelfde (vaak) dagverse zalm die ook voor menselijke consumptie geschikt is. Als u meer wenst te lezen over de door ons gebruikte zalm dan kunt u hier verder lezen. Kronch Optimal brokken zijn volgens dezelfde strenge normen geproduceerd als de andere Kronch voeders (AAFCO-normen). U kunt meer lezen over onze ingrediënten, klik hier Ingrediënten Kronch Optimal: Rijst, verse zalm, maïs, vismeel, varkensvet, gerst, varkensbloedmeel, gevogeltemeel, biergist, calciumcarbonaat, bietenpulp, gedroogd ei, gehydrolyseerd gevogelte proteïne, koolzaadolie, lecithine, vitamine / mineralenmix, zeolitemineral, natriumchloride, magnesiumoxide, cholinechloride en citroenzuur, natuurlijke anti-oxidanten. Kronch hondenvoeding wordt geconserveerd met natuurlijke tocopherolen, vitamine E, vitamine C en rozemarijn.
Verpakking & verkrijgbaarheid


Kronch Optimal Premium hondenvoer is verkrijgbaar in de volgende formaten (hersluitbare zak - voor krokante verse brokken) : 5 kg & 13,5 kg De adviesprijs voor de 5 kg verpakking is €31,99 en voor de 13,5 kg verpakking is de adviesprijs €59,99 Een verkooppunt van Kronch Optimal kunt u vinden in onze Storelocator. Wij adviseren om het verkooppunt vooraf te bellen om vragen naar de beschikbaarheid.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid brokken in gram per dag.*

* aangezien de energiebehoefte per uw hond verschilt, kan het zo zijn dat u wellicht meer of minder dient te geven. Bovenstaande hoeveelheden zijn een standaard indicatie waar u uiteraard van af kunt wijken.

kaart-Belgie-Nederland.png
kroontje.png