Kronch Optimal is een compleet puppyvoer van premium kwaliteit dat volledig voorziet in de dagelijkse nutritionele behoeften van pups en zogende teven.

 

Dit hondenvoer is speciaal ontwikkeld voor een gezonde groei en ontwikkeling van pups én voor zogende teven. 

Door de samenstelling en het gebruik van ingrediënten zoals verse zalm van de hoogste kwaliteit is Kronch Optimal puppyvoer ideaal voor pups van alle rassen.

Dit puppyvoer is licht verteerbaar en uitermate geschikt voor pups met gevoelige maag en/ of darmen.

Uw pup krijgt alle benodigde bouwstoffen, zoals de aminovetzuren Omega-3 en Omega-6, om uit te groeien tot een mooie en vitale hond. 

Adviesprijs

13,5 kg: €61,79

     5 kg: €31,99

  • Compleet voer voor pups & zogende teven

  • Voor pups vanaf 8 weken oud

  • Vol voedingsstoffen voor een gezonde groei

  • Op basis van verse zalm 

  • Kleiner formaat brokjes speciaal voor pups

  • Zonder kunstmatige geur- kleur en smaakstoffen

  • Op natuurlijke wijze geconserveerd

  • Rijk aan natuurlijk aanwezige Omega-3 & Omega-6 onverzadigde vetzuren

Rijk aan Omega 3

&

Omega 6

glanzende vacht

Voor de groei van sterke botten

Voor moeder en pups

Premium Puppyvoer met zalm


Kronch Optimal is een compleet puppyvoer van premium kwaliteit dat volledig voorziet in de dagelijkse nutritionele behoeften van pups en zogende teven. Dit hondenvoer is speciaal ontwikkeld voor een gezonde groei en ontwikkeling van pups én voor zogende teven. De hoeveelheden en verhoudingen eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen zijn met de grootste zorg bepaald en geproduceerd met hoogwaardige grondstoffen afkomstig uit Europa (o.a. verse zalm uit Noorwegen). Door de samenstelling en het gebruik van ingrediënten zoals verse zalm van de hoogste kwaliteit is Kronch Optimal puppyvoer ideaal voor pups van alle rassen. Dit puppyvoer is licht verteerbaar en uitermate geschikt voor pups met gevoelige maag en/ of darmen. Uw pup krijgt alle benodigde bouwstoffen, zoals de aminovetzuren Omega-3 en Omega-6, om uit te groeien tot een mooie en vitale hond. Door de aanwezige zalmolie uit de verse zalm in het voer is het niet nodig om extra Omega-3 of Omega-6 supplementen toe te voegen.
Drachtige en zogende teven


Kronch Optimal geeft niet alleen de pup maar ook de drachtige en de zogende teef de benodigde extra energie en voedingsstoffen om de zoogperiode goed door te komen. Hierbij heeft de hond behoefte aan extra energie en eiwitten voor bijvoorbeeld het lacteren en het goed groeien van de pups.
Licht verteerbaar


Kronch Optimal is zeer geschikt als voeding voor pups met een gevoelige maag en/ of darmen en is licht verteerbaar. Pups met eiwitallergiën verdagen sommige eiwitten, zoals uit rundvlees of kip, slecht. Voor deze pups zijn dierlijke eiwitten uit zalm vaak de oplossing. Pups die eiwitten uit rundvlees of kip slecht verdragen krijgen hierdoor bijvoorbeeld vachtproblemen, diarree of krijgen geen stevige ontlasting. Naast de eiwitten uit zalm bevat Kronch Optimal ruwvezel voor een goede darmwerking. Met Kronch Optimal krijgt uw pup een goede, stevige ontlasting en een mooie, glanzende vacht.
Huid en vacht


De omega vetzuren in de zalm geven de hond een gezonde huid en een mooie volle vacht.
Wanneer beginnen met pupvoer?


U kunt Kronch Optimal puppyvoer al aan uw pup geven vanaf 8 weken oud tot een leeftijd van ongeveer 12 maanden oud. De vorm en het formaat van de brokjes zijn speciaal aangepast zodat ze voor uw pup zonder problemen te eten zijn maar ze wel goed leren kauwen. Kronch Basic Premium is de vervolgstap als "Volwassen/Adult" hondenvoer.
Ingrediënten


In Kronch hondenvoeding worden uitsluitend hoogwaardige (gecontroleerde) ingrediënten gebruikt van een constante en hoge kwaliteit. Alle ingrediënten zijn afkomstig uit Europa. De bron van dierlijke eiwitten in het voer is verse zalm, aangevuld met vis en gevogeltemeel. Het vlees van de zalm is afkomstig van dezelfde (vaak) dagverse zalm die ook voor menselijke consumptie geschikt is. Als u meer wenst te lezen over de door ons gebruikte zalm dan kunt u hier verder lezen. Kronch Optimal brokken zijn volgens dezelfde strenge normen geproduceerd als de andere Kronch voeders (AAFCO-normen). U kunt meer lezen over onze ingrediënten, klik hier Ingrediënten Kronch Optimal: Rijst, verse zalm, maïs, vismeel, varkensvet, gerst, varkensbloedmeel, gevogeltemeel, biergist, calciumcarbonaat, bietenpulp, gedroogd ei, gehydrolyseerd gevogelte proteïne, koolzaadolie, lecithine, vitamine / mineralenmix, zeolitemineral, natriumchloride, magnesiumoxide, cholinechloride en citroenzuur, natuurlijke anti-oxidanten. Kronch hondenvoeding wordt geconserveerd met natuurlijke tocopherolen, vitamine E, vitamine C en rozemarijn.
Verpakking & verkrijgbaarheid


Kronch Optimal Premium hondenvoer is verkrijgbaar in de volgende formaten (hersluitbare zak - voor krokante verse brokken) : 5 kg & 13,5 kg De adviesprijs voor de 5 kg verpakking is €31,99 en voor de 13,5 kg verpakking is de adviesprijs €59,99 Een verkooppunt van Kronch Optimal kunt u vinden in onze Storelocator. Wij adviseren om het verkooppunt vooraf te bellen om vragen naar de beschikbaarheid.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid brokken in gram per dag.*

* aangezien de energiebehoefte per uw hond verschilt, kan het zo zijn dat u wellicht meer of minder dient te geven. Bovenstaande hoeveelheden zijn een standaard indicatie waar u uiteraard van af kunt wijken.

Uitgebreide analyse

pupvoer kopen
BEL ONS

Tel: (0031) 050 309 15 05

Maandag t/m vrijdag van 9:00 - 17:00 uur.

STUUR ONS EEN E-MAIL
of
Premium producten gemaakt in Denemarken voor hond & kat op basis van verse Noorse zalm.
Kronch diervoeders -
Het neusje van de zalm
Privacybeleid
Onze producten
Bezoekadres
  • Bezoek Henne Kronch op Facebook

Kronch Diervoeders/ Sana-Vesta v.o.f.

Lugtenbergerweg 16

9761VG Eelde

www.kronch.nl

www.hennekronch.be

www.sanavesta.nl

tel. 0031 50-3091505

E-mail

K.v.K. nummer: 70917280