top of page
Optimal pupvoer

Puppyvoer met écht verse zalm

Complete voeding voor een gezonde groei van uw pup

Kronch Optimal is een complete voeding die speciaal is ontwikkeld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van groeiende puppy's en zogende teven. Het bevat een gebalanceerde mix van hoogwaardige ingrediënten die essentiële voedingsstoffen leveren om de gezonde groei en ontwikkeling van je puppy te ondersteunen.

Hoogwaardige eiwitten 

Hoogwaardige eiwitten zijn essentieel voor de opbouw van sterke spieren en weefsels bij puppy's. Kronch Optimal bevat zorgvuldig geselecteerde eiwitbronnen, zoals verse zalm en gevogelte, die gemakkelijk verteerbaar zijn en essentiële aminozuren leveren voor een gezonde groei.

Omega-3 vetzuren 

Omega-3 vetzuren, zoals EPA en DHA, zijn van vitaal belang voor een gezond zenuwstelsel en een goede cognitieve functie bij puppy's. Kronch Optimal bevat verse zalm, een natuurlijke bron van omega-3-vetzuren, die bijdraagt aan de ontwikkeling van een gezond brein en verbeterde leercapaciteiten.

 

Gezonde spijsvertering 

Een gezonde spijsvertering is van groot belang voor puppy's, en Kronch Optimal bevat vezels die dit ondersteunen. Dit helpt bij het behouden van een gezonde darmflora en het reguleren van de stoelgang, wat cruciaal is voor het welzijn van je puppy.

Versterking van het immuunsysteem 

Het immuunsysteem van puppy's is nog in ontwikkeling en heeft extra ondersteuning nodig. Kronch Optimal bevat essentiële vitaminen, mineralen en antioxidanten die het immuunsysteem van je puppy versterken en bijdragen aan een sterke afweer tegen ziekten en infecties.

 

Gezonde huid en vacht 

Een gezonde huid en vacht zijn niet alleen esthetisch belangrijk maar ook indicatoren van de algehele gezondheid van je puppy. Kronch Optimal bevat hoogwaardige ingrediënten, waaronder verse zalm, die bijdragen aan een gezonde huid en een glanzende vacht.

 

Kronch Optimal biedt een uitgebalanceerde voeding die specifiek is afgestemd op de behoeften van puppy's. Door je puppy Kronch Optimal te geven, zorg je ervoor dat hij alle benodigde voedingsstoffen krijgt voor een gezonde groei, ontwikkeling en een optimale start in het leven.

Puppyvoer met zalm van Kronch Optimal

Adviesprijs

13,5 kg: €72,49

     5 kg: €36,30

Kronch Optimal voor fokkers

Als u Kronch-voeding geeft aan uw honden en u bent een fokker of verwacht af en toe een nestje, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen om de beschikbare opties voor fokkers te bespreken.

Puppyvoer voorbeeld brokjes

Ronde brokjes

Diameter: +/- 11mm

 • Volledige voeding voor pups & zogende teven
   

 • Voor pups vanaf 8 weken oud
   

 • Calcium-Fosfor verhouding 1.13 - 1
   

 • Deens kwaliteitsproduct
   

 • Gemaakt in eigen fabriek
   

 • Voor een gezonde groei
   

 • Glanzende vacht
   

 • Sterke botten  
   

 • Op basis van écht verse zalm
   

 • Kleiner formaat brokjes speciaal voor pups
   

 • Zonder kunstmatige geur- kleur en smaakstoffen
   

 • Op natuurlijke wijze geconserveerd
   

 • Rijk aan natuurlijk aanwezige Omega-3 & Omega-6 onverzadigde vetzuren 

Drachtige & zogende teven

Kronch Optimal voorziet niet alleen de puppy, maar ook de drachtige en zogende teef van de nodige extra energie en voedingsstoffen om de zoogperiode succesvol door te komen. In deze periode heeft de hond extra energie en eiwitten nodig, bijvoorbeeld voor het zogen van de pups en hun gezonde groei.

Ingrediënten

Kronch hondenvoeding maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige ingrediënten met een constante en hoge kwaliteit. Deze ingrediënten zijn voornamelijk afkomstig uit Denemarken en de rest van Europa.

De belangrijkste bron van dierlijke eiwitten in ons voer is verse zalm, aangevuld met vis- en gevogeltemeel. Het zalmvlees is afkomstig van dezelfde dagverse zalm die geschikt is voor menselijke consumptie. Als u meer wilt weten over de zalm die we gebruiken, kunt u hier verder lezen.

Kronch Optimal brokken worden geproduceerd volgens dezelfde strenge normen als de andere Kronch voeders en voldoen aan de AAFCO-normen.

Biologische waarde van eiwitten uit zalm

Eiwitten spelen een essentiële rol in de ontwikkeling van de spieren en het beenderstelsel van de puppy, en ze zijn ook cruciaal voor de productie van hormonen, enzymen en afweerstoffen.

Eiwitten afkomstig van zalm, zoals die in Kronch Optimal, hebben een bijzonder hoge biologische waarde. Door te kiezen voor voeding met een lager eiwitgehalte, maar wel opgebouwd uit eiwitten met hoge biologische waarden, zorgt u voor een gezondere voeding voor uw hond. Hieronder ziet u een illustratie van de eiwitladder.

Eiwitladder opneembaarheid dierlijke eiwitten

Samenstelling

Rijst, verse zalm, maïs, vismeel, varkensvet, gerst, varkensbloedmeel, gevogeltemeel, biergist, calciumcarbonaat, bietenpulp, gedroogd ei, gehydrolyseerd gevogelte proteïne, koolzaadolie, lecithine, vitamine / mineralenmix, zeolitemineral, natriumchloride, magnesiumoxide, cholinechloride en citroenzuur, natuurlijke anti-oxidanten.
​Kronch hondenvoeding wordt geconserveerd met natuurlijke tocopherolen, vitamine E, vitamine C en rozemarijn.

Puppyvoer FAQ

Vanaf welke leeftijd kan ik mijn puppy Kronch Optimal brokjes geven?
U kunt uw puppy vanaf 8 weken oud tot ongeveer 12 maanden oud Kronch Optimal brokjes geven. Deze brokjes zijn speciaal ontworpen in vorm en formaat zodat ze gemakkelijk door uw puppy kunnen worden gegeten en tegelijkertijd bijdragen aan het ontwikkelen van hun kauwvaardigheden.

 

Hoe vaak moet ik mijn puppy voeren?

De frequentie van het voeren van uw puppy hangt af van hun leeftijd. In het begin kan dit wel vier keer per dag zijn. Naarmate uw puppy ouder wordt, kunt u het aantal maaltijden per dag verminderen.

 

Hoelang moet ik puppyvoer blijven geven?

De duur van het geven van puppyvoer varieert afhankelijk van de grootte van de hond en het ras. Over het algemeen kunt u overschakelen naar volwassen hondenvoer zodra uw puppy al zijn tanden heeft gewisseld. Voor grote rassen raden wij aan om puppyvoer te blijven geven tot de leeftijd van één jaar.

 

Hoeveel voer mag ik mijn puppy geven?

De hoeveelheid puppyvoer die u aan uw hond geeft, is afhankelijk van zijn gewicht en leeftijd, en wordt verdeeld over het aantal maaltijden per dag. Op de verpakking staat aangegeven hoeveel gram voer u per dag kunt geven, rekening houdend met zowel de leeftijd als het gewicht van uw puppy.

 

Mijn puppy is nu klaar voor volwassen voer, welke variant moet ik kiezen?

Kronch Basic Premium is de aanbevolen volgende stap na Kronch Optimal Puppyvoer.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid brokken in gram per dag.*

* aangezien de energiebehoefte per uw hond verschilt, kan het zo zijn dat u wellicht meer of minder dient te geven. Bovenstaande hoeveelheden zijn een standaard indicatie waar u uiteraard van af kunt wijken.

bottom of page