top of page
kattensnoepjes Lakse Monch
  • Kattensnoepjes van 100% zalm

  • Geheel graanvrij/ glutenvrij

  • Deens Kwaliteitsproduct

  • Gemaakt in eigen fabriek 

  • Ideaal als  tussendoortje

  • Zonder kunstmatige geur- kleur en smaakstoffen​

  • Rijk aan natuurlijk aanwezige Omega-3 & Omega-6 onverzadigde vetzuren

  • Goed voor huid, vacht en hart

  • Handige hersluitbare verpakking 

Verkrijgbaar in verpakking van 175 gram

Consumentadviesprijs: €5,69

lakse monch snacks voor katten
Lakse Monch zalmsnacks los

De gezonde en verantwoorde kattensnack gemaakt van alleen zalm. Deze graanvrije kattensnacks zijn gemaakt van 100% verse zalm en bevatten de essentiële onverzadigde vetzuren Omega-3 en Omega-6. Kronch "Lakse Monch" zalmsnacks zijn granenvrij en dus glutenvrij & hypoallergeen. Er zijn daarnaast geen geur- kleur- en smaakstoffen toegevoegd aan deze kattensnoepjes.

Graanvrije kattensnacks - hypoallergeen

Alleen maar zalm, dus geen toevoegingen. Omdat de kattensnacks geen granen of gluten bevatten zijn ze graanvrij en hypoallergeen. Dit maakt Kronch "Lakse Monch" het ideale snoepje voor katten met een gevoelige maag of gevoelige darmen.

Pure verwennerij

Kronch "Lakse Monch" Zalmsnacks zijn ideaal als beloning of als absolute verwennerij van uw kat. Uw kat zal alles doen voor zo'n lekkere beloning. De snacks zijn bovendien erg gemakkelijk te portioneren. 
Verse, krokant gebakken zalm uit de oven voor de kat.

Goed voor vacht, huid en het hart van uw kat

De Omega-3 & Omega-6 vetzuren uit de zalm hebben een goede invloed op de huid en vacht van uw kat. Mede door Omega-3 & Omega-6 vetzuren zal de vacht vol en glanzend worden.
Deze goede vetten zijn ook goed voor het hart en bloedvaten van de kat.

Kortom, gezonde en lekkere kattensnacks.

100% zalm

Kronch "Lakse Monch" zalmsnacks zijn brosse hondenkoekjes die gemaakt zijn van alleen zalm. De zalm wordt heerlijk krokant gebakken en bevat een gezonde dosis Omega-3 & Omega-6 vetzuren. Er zijn geen geur- kleur- en smaakstoffen toegevoegd aan de Kronch "Lakse Monch". De kattensnacks bevatten bovendien geen granen of gluten, alleen maar zalm.. 

Hersluitbare verpakking

De Kronch Zalmsnacks zijn verkrijgbaar in een handige hersluitbare foliezak. Daarnaast blijven de kattensnoepjes in de foliezak heerlijk krokant en vers.
Verkrijgbaar in zakken van 175 gram.
Stel de zakken niet bloot aan fel zonlicht. 
Bewaaradvies: koel en donker bewaren.

How they're made

Bekijk hier hoe de Kronch Zalmsnacks worden gemaakt in onze enorme oven in Denemarken!

 

De video is afkomstig van de fabrikant en daarom van Deense tekst voorzien. Helaas hebben wij geen directe vertaling. Wel geeft het een goed beeld van het maken van onze heerlijke snacks.

Tip: zet je geluid zacht! 

Zo worden de Lakse Zalmsnacks van Kronch gemaakt!
Kronch Nederland

Zo worden de Lakse Zalmsnacks van Kronch gemaakt!

Analyse

* Lakse Kronch Zalmsnacks zijn snacks en zodoende geen compleet voer. Daarom adviseren wij om het geven van snacks te beperken tot maximaal 20% van de dagelijkse inname van calorieën van uw kat. Zo kan u uw kat laten genieten van de snacks op een goede, verantwoorde manier. 

bottom of page