top of page

Kattenbrokjes met zalm en kip

Smakelijke premium kattenbrokjes voor volwassen katten met écht verse zalm van Kronch.

Kattenbrokjes gemaakt van verse Noorse zalm en de beste ingrediënten maken dit tot een uitmuntend kattenvoer.

 

De smaakvolle zalm en speciaal voor deze kattenbrokjes geselecteerde kruiden maken deze brokjes een waar feestmaal voor elke kat.

Kronch Adult bevat alle voedingsstoffen die uw kat dagelijks nodig heeft. Smakelijk, compleet kattenvoer van de hoogste kwaliteit voor katten met een normale dagelijkse energiebehoefte.

 

De brokjes zijn gemaakt met verse zalm en toegevoegde kruiden.

Uiteraard zijn de brokjes ook geschikt voor gecastreerde katers en gesteriliseerde poezen.

Kronch kattenbrokjes met zalm grootverpakking
  • Volledig voer voor volwassen katten van alle rassen

  • Deens kwaliteitsproduct

  • Gemaakt in eigen fabriek

  • Op basis van verse zalm

  • Met taurine en kruiden

  • Zonder kunstmatige geur- kleur en smaakstoffen

  • Op natuurlijke wijze geconserveerd

  • Rijk aan natuurlijk aanwezige Omega-3 & Omega-6 onverzadigde vetzuren

Consumentadviesprijs: 
750 gram  €7,99

2,25 kg      €18,99

7,5 kg        €49,99

sterke nagels en tanden kattenvoer
glanzende vacht kattenbrokjes

tanden &

nagels

glanzen-de vacht

omega 3 omega 6 kattenvoer

Omega 3 & 6

ondersteuning urineweg kat kattenvoer

Onder-steunt urineweg

anti-haarbal kattenvoer

Anti- haarbal

kattenbak kattenvoer

Katten-bak geur reductie

Volledig diervoeder voor volwassen katten

Kronch Adult kattenbrokjes zijn zeer smaakvol en voorzien uw kat van een volledige maaltijd. Alle benodigde voedingsstoffen zijn aanwezig in de brokjes. Zo bevatten de brokjes goede eiwitten en vetten uit de zalm, taurine en gember, duizendblad, goudsbloem, melkdistel, brandnetel en zeewier.

Door de verse zalm en de kruiden in de brokjes is de acceptatie ook onder kieskeurige eters hoog.

Deze brokjes kunnen ook gegeven worden aan gesteriliseerde poezen en gecastreerde katers. Zie voor de aangepaste dosering ons voedingsadvies.

In totaal bevatten de kattenbrokjes 16% verse zalm, 16% vismeel en 17% kippenvleesmeel.

De voordelen van Kronch kattenbrokjes:

Hoogwaardige eiwitbron 

Verse zalm is een uitstekende bron van hoogwaardige eiwitten voor katten. Eiwitten zijn essentieel voor de opbouw en het behoud van sterke spieren en een gezond lichaamsgewicht bij katten.

 

Omega-3 vetzuren

Zalm is rijk aan omega-3 vetzuren, zoals EPA en DHA. Deze vetzuren hebben ontstekingsremmende eigenschappen en kunnen een positief effect hebben op de gezondheid van de huid en vacht, de gewrichten en het immuunsysteem van katten.

 

Gezonde huid en vacht

De omega-3 vetzuren in verse zalm kunnen bijdragen aan een gezonde huid en een glanzende vacht bij katten. Ze kunnen helpen bij het verminderen van huidirritaties, droogheid en overmatig haarverlies.

 

Aantrekkelijke smaak en acceptatie

Kronch Kattenbrokjes met verse zalm hebben een heerlijke smaak die katten aantrekkelijk vinden. Dit zorgt ervoor dat katten enthousiast zijn over hun maaltijd en het voedsel gemakkelijker accepteren.

 

Goed verteerbaar

Verse zalm is licht verteerbaar voor katten, waardoor voedingsstoffen efficiënt kunnen worden opgenomen. Dit is vooral belangrijk voor katten met een gevoelige spijsvertering of voedselintoleranties.

Kronch Kattenbrokjes met verse zalm bieden dus niet alleen een smaakvolle maaltijd, maar ook essentiële voedingsstoffen die bijdragen aan de algehele gezondheid en het welzijn van jouw kat.

Kruiden en ingrediënten

In Kronch Adult kattenbrokjes zijn alleen de allerbeste en meest verse  ingrediënten gebruikt. Zo is er verse zalm gebruikt en is verse zalm in Kronch ook echt vers. De zalm wordt direct van de visverwerker aangeleverd en vaak dezelfde dag nog verwerkt in Kronch kattenbrokjes. De zalm die als grondstof dient is van de hoogste kwaliteit Noorse zalm en wordt ook gebruikt voor menselijke consumptie.
 
De brokjes bevatten speciaal geselecteerde kruiden met een gunstige invloed op de gezondheid. Kruiden zoals goudsbloem, melkdistel, brandnetel, paardenbloem en rozemarijn ondersteunen de lever, nieren en het afweersysteem van de kat.

Ingrediënten zoals zeewier, lijnzaad en gember zijn speciaal toegevoegd om maag, darmen, pigmentatie en vacht te ondersteunen. Witlof helpt de opname van voedingsstoffen verbeteren en yucca zorgt er voor dat de ontlasting minder sterk ruikt. Uiteraard ontbreekt taurine niet. taurine is essentieel voor het zenuwstelsel en hart van de kat.
 
Alle ingrediënten in Kronch Adult kattenvoer zijn van Europese origine.
Om de kwaliteit te waarborgen zijn de brokjes gemaakt volgens de strenge richtlijnen van de AAFCO.
Aan de Kronch kattenbrokjes is geen suiker als smaakstof toegevoegd.

Samenstelling

Vis (Verse zalm 16%, vismeel 16%), kippenvleesmeel 17%, mais, rijst, gedroogd varkensbloed, kippenvet, erwten, gedroogde zalm, lijnzaad, gedroogd citrusfruit, gedroogd ei, gehydroliseerd kippeneiwit, zalmolie, gedroogd biergist, gedroogd suikerbiet, vitaminen –en sporenelementen, gedroogde kippenlever, lecithine, zeoliet, zeezout, natriumwaterstofsulfaat, cholinechloride, Taurine, citroenzuur, gedroogde witlof, gedroogde wortels, gedroogd zeewier, gedroogde alfalfa, gember, duizendblad, goudsbloem, melkdistel, brandnetel, gemengde tocopherolen, ascorbylpalmitaat, ascorbinezuur, gedroogde paardenbloem, rozemarijn en yucca-extract.

Kronch Adult kattenbrokjes worden geconserveerd met natuurlijke tocopherolen en rozemarijn.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid brokjes*

* aangezien de energiebehoefte per uw kat kan afwijken, kan het zo zijn dat u wellicht meer of minder brokjes dient te geven.

Bovenstaande hoeveelheden zijn een standaard indicatie waar u uiteraard van af kunt wijken.

** Gesteriliseerde poezen en gecastreerde katers

Voor gesteriliseerde poezen en gecastreerde katers adviseren wij om 75% van de aanbevolen hoeveelheid brokjes per dag te geven.

bottom of page