Kronch Basic

Kronch Basic: Premium Adult Hondenbrokken met verse Zalm

Kronch Basic is een smaakvol, volledig premium hondenvoer op basis van verse Noorse zalm. De brokken zijn geschikt voor volwassen honden van alle hondenrassen met een normale energiebehoefte.

 

Vanzelfsprekend zijn de brokken ook geschikt voor gecastreerde reuen en gesteriliseerde teven.
 

De hondenbrokken van Kronch zijn licht verteerbaar en dragen bij aan een stevige, regelmatige en geringe hoeveelheid ontlasting. 

De essentiële Omega-3 & 6 vetzuren die van nature aanwezig zijn in zalm zijn goed voor de huid, vacht en hart- en bloedvaten van de hond.

Aan de producten van Kronch zijn geen kunstmatige geur- kleur- en smaakstoffen toegevoegd. Daarnaast is alle Kronch hondenvoeding op natuurlijke wijze geconserveerd en in eigen fabriek gemaakt.

Kronch-Basic-Adult-Hondenvoer-Zalm
 • Volledig diervoeder voor volwassen honden

 • Premium voer gemaakt met de beste ingrediënten

 • Verse Noorse zalm

 • Licht verteerbaar

 • Regelmatig, weinig & stevige ontlasting​

 • Voor een glanzende en mooie vacht​

 • Voor een mooie huid

 • Sterke botten en soepele gewrichten

 • Geen kunstmatige geur- kleur en smaakstoffen

 • Op natuurlijke wijze geconserveerd

 • Rijk aan Omega-3 & Omega-6 onverzadigde vetzuren

kronch-basic-brokjes-vrijgemaakt.png

Ovale brokjes

Lengte: +/- 21mm

Breedte: +/- 14mm

Hoogte: +/- 7 mm

Adviesprijs

13,5 kg - €56,49

     5 kg - €28,29

voer voor glanzende vacht

glanzende vacht

brokken voor sterke tanden en nagels

sterke tanden &

nagels

Voer rijk aan omega3 en 6

Rijk aan Omega 3

&

Omega 6

Voer voor sterke botten

Sterke botten &

soepele gewrichten

Volledig voeder voor Volwassen Honden


Kronch Basic is een volledig diervoeder voor volwassen honden en voldoet aan alle nutritionele behoeften van de volwassen hond qua eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen. Het voer is geproduceerd met hoogwaardige grondstoffen (o.a. verse Noorse zalm (16%)) en de beste ingrediënten. Dit maakt het een compleet voer voor elke dag. Het is vanwege de zalmolie in de brokken niet nodig om extra Omega-3 of Omega-6 supplementen te geven.
Huid & Vacht


Zalm bevat de essentiële onverzadigde Omega-3 & 6 vetzuren (DHA & DPA). Deze onverzadigde vetzuren dragen bij aan een glanzende vacht. U zult zien dat uw hond een korte rui periode heeft en goed in zijn vacht zit. De omega-vetzuren dragen ook bij aan een gezonde huid van de hond.
Stevige en regelmatige ontlasting


Met Kronch Basic krijgt uw hond - wellicht pas na enkele weken - een goede en stevige maar kleine en regelmatige hoeveelheid ontlasting. De ontlasting is dusdanig stevig dat u deze in zijn geheel op kan pakken en verplaatsen. Voor honden die eiwitten uit bijvoorbeeld rundvlees of kip slecht verdragen of allergisch zijn voor deze eiwitten is het gebruik van eiwitten uit zalm een zeer geschikt alternatief. Problemen met de vacht zijn veel voorkomend bij honden die eiwitten van bijvoorbeeld rund of kip slecht verdragen. Naast de eiwitten uit zalm bevat Kronch Basic ruwvezel ter ondersteuning van een goede darmwerking. De hondenbrokken zijn licht verteerbaar en ondersteunen de spijsvertering en het immuunsysteem van uw hond. Zalm is zeer licht verteerbaar en belast de spijsvertering van de hond minimaal. De hond heeft dagelijks minder voer nodig dan bij een niet licht verteerbaar hondenvoer. Dit zorgt op zijn beurt voor minder ontlasting.
De krokante (geëxtrudeerde) brokken liggen niet zwaar op de maag.
Premium Ingrediënten & dagverse Noorse Zalm


In producten van Kronch wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige (gecontroleerde) ingrediënten met een constante kwaliteit afkomstig uit Europa. De zalm die wij gebruiken voor onze producten is afkomstig van dezelfde dagverse verse zalm die ook voor menselijke consumptie gebruikt wordt. Kronch Basic brokken zijn volgens dezelfde strenge normen geproduceerd als de andere Kronch voeders ( AAFCO-normen).
Ingrediënten & Analyse


Rijst, verse zalm (16%), volkorengerst, mais, vismeel (14%), varkensvet, varkensbloedmeel, calciumcarbonaat, gedroogde suikerbiet, mono-calciumfosfaat, biergist, gehydrolyseerd kippeneiwit, raapolie, lecithine, vitaminen/mineralenmengsel, zeoliet, keukenzout, cholinechloride, magnesiumoxide, citroenzuur, natuurlijke anti-oxidanten. Kronch hondenvoeding wordt geconserveerd met natuurlijke tocopherolen, vitamine E, vitamine C en rozemarijn. Energie per 100 g/ 1390 kJ/330 kcal Ruw Eiwit 21,0 g Ruw Vet 13,0 g Ruwvezel 2,5g Ruwe As 8,0g Water 8,0g
Mineralen per kg: Calcium (Ca) 1,3 % Fosfor(P) 1,0 % Magnesium (Mg) 1,6 % Natrium (Na) 0,3 % Kalium (K) 0,54 % IJzer (Fe) 116 mg Zink (Zn) 179 mg Koper (Cu) 8 mg Mangaan (Mn) 13 mg Jodium (I) 1 mg Kobalt (Co) 0,02 mg Selenium (Se) 0,41 mg Vitamines per kg: Vitamine A 12.000 i.e. Vitamine D3 1.000 i.e. Vitamine E 150 mg Vitamine B1 3,55 mg Vitamine B2 6,8 mg Vitamine B6 3,5 mg Vitamine B12 0,035 mg D-Pantotheenzuur 33,08 mg Niacine 35,5 mg Choline 1.500 mg Foliumzuur 1,2 mg Biotine 0,6 mg Vitamine C 55 mg
Gesteriliseerde teven en gecastreerde reuen


De brokken van Kronch zijn geschikt om te geven aan gesteriliseerde teven en gecastreerde reuen. Qua hoeveelheid brokjes adviseren wij om tussen de 85% en 95% van de aanbevolen hoeveelheid brokjes per dag te geven.

kroontje.png

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid brokken per dag*

* aangezien de energiebehoefte per hond verschilt, kan het zo zijn dat u meer of minder brokken dient te geven. Bovenstaande hoeveelheden zijn een standaard indicatie waar u uiteraard van af kunt wijken.

** Gesteriliseerde teven en gecastreerde reuen

Voor gesteriliseerde teven en gecastreerde reuen adviseren wij om tussen de 85% en 95% van de aanbevolen hoeveelheid brokjes per dag te geven.