Kronch Basic

Premium Adult Hondenbrokken met verse Zalm

Kronch Basic is een smaakvol, volledig premium hondenvoer voor de volwassen hond. De krokante brokken zijn gemaakt op basis van verse Noorse zalm en de best beschikbare lokale grondstoffen in de eigen fabriek in Denemarken. 

De eigen productiefaciliteiten en de versheid van de zalm zijn unieke eigenschappen van Kronch. Door de productie in eigen beheer kan de kwaliteit van de brokken worden gewaarborgd en de versheid van de zalm worden gegarandeerd.


De brokken zijn geschikt voor honden van alle hondenrassen met een normale dagelijkse energiebehoefte.

 

De hondenbrokken zijn licht verteerbaar en dragen bij aan een stevige, regelmatige en geringe hoeveelheid ontlasting. 

De essentiële Omega-3 & 6 vetzuren - die van nature aanwezig zijn in zalm - zijn goed voor de huid, vacht en hart- en bloedvaten van de hond.

Bij Kronch houden wij niet van verspilling en gebruiken waar mogelijk lokale producten. Lees meer over wat Kronch doet in het kader van duurzaamheid.

De brokken zijn ook geschikt om te geven aan gecastreerde reuen en gesteriliseerde teven.

Aan de producten van Kronch zijn geen kunstmatige geur- kleur- en smaakstoffen toegevoegd. Daarnaast is alle Kronch hondenvoeding op natuurlijke wijze geconserveerd.

Kronch-Basic-Adult-Hondenvoer-Zalm
kronch-basic-brokjes-vrijgemaakt.png

Ovale brokjes

Lengte: +/- 21mm

Breedte: +/- 14mm

Hoogte: +/- 7 mm

Adviesprijs

13,5 kg - €56,99

     5 kg - €28,49

 • Volledig diervoeder voor volwassen honden
   

 • Deens kwaliteitsproduct
   

 • Gemaakt in eigen fabriek
   

 • Gemaakt met de best beschikbare lokale ingrediënten
   

 • Verse Noorse zalm
   

 • Licht verteerbaar
   

 • Regelmatig, weinig & stevige ontlasting​
   

 • Glanzende vacht​
   

 • Voor een mooie huid
   

 • Sterke botten en soepele gewrichten
   

 • Geen kunstmatige geur- kleur en smaakstoffen
   

 • Op natuurlijke wijze geconserveerd
   

 • Rijk aan Omega-3 & Omega-6 onverzadigde vetzuren

Volledig voeder voor Volwassen Honden


Kronch Basic is een volledig diervoeder voor volwassen honden en voldoet aan de nutritionele behoeften van de volwassen hond. Het voer is in Denemarken geproduceerd met hoogwaardige grondstoffen waaronder verse Noorse zalm (16%) en de beste lokale ingrediënten. Het is vanwege de zalmolie in de brokken niet nodig om extra Omega-3 of Omega-6 supplementen te geven.
Huid & Vacht


Zalm bevat de essentiële onverzadigde Omega-3 & 6 vetzuren (DHA & DPA). Deze onverzadigde vetzuren dragen bij aan een glanzende vacht. U zult zien dat uw hond een korte rui periode heeft en goed in zijn vacht zit. De omega-vetzuren dragen ook bij aan een gezonde huid van de hond. Voor honden die eiwitten uit bijvoorbeeld rundvlees of kip slecht verdragen of allergisch zijn voor deze eiwitten is het gebruik van eiwitten uit zalm een zeer geschikt alternatief. Wanneer eiwitten slecht verdragen worden kan dit tot uiting komen in de ontlasting, de huid of bijvoorbeeld de vacht. Problemen met de vacht zijn veel voorkomend bij honden die eiwitten van bijvoorbeeld rund of kip slecht verdragen.
Stevige en regelmatige ontlasting


Met Kronch Basic krijgen honden goede en stevige maar kleine en regelmatige hoeveelheden ontlasting. De ontlasting is dusdanig stevig dat deze in zijn geheel kan worden opgepakt en worden verplaats. Let op: het kan enkele weken duren voordat de maag- en darmen volledig gewend zijn aan de brokken. Dit is altijd het geval bij een verandering van voeding. Naast de eiwitten uit zalm bevat Kronch Basic ruwvezel ter ondersteuning van een goede darmwerking.
Premium Ingrediënten & dagverse Noorse Zalm


In producten van Kronch wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige (gecontroleerde) ingrediënten met een constante kwaliteit afkomstig uit Europa. De zalm die wij gebruiken voor onze producten is afkomstig van dezelfde dagverse verse zalm die ook voor menselijke consumptie gebruikt wordt. Kronch Basic brokken zijn volgens dezelfde strenge normen geproduceerd als de andere Kronch voeders ( AAFCO-normen).
Ingrediënten & Analyse


Rijst, verse zalm (16%), volkorengerst, mais, vismeel (14%), varkensvet, varkensbloedmeel, calciumcarbonaat, gedroogde suikerbiet, mono-calciumfosfaat, biergist, gehydrolyseerd kippeneiwit, raapolie, lecithine, vitaminen/mineralenmengsel, zeoliet, keukenzout, cholinechloride, magnesiumoxide, citroenzuur, natuurlijke anti-oxidanten. Kronch hondenvoeding wordt geconserveerd met natuurlijke tocopherolen, vitamine E, vitamine C en rozemarijn. Energie per 100 g/ 1390 kJ/330 kcal Ruw Eiwit 21,0 g Ruw Vet 13,0 g Ruwvezel 2,5g Ruwe As 8,0g Water 8,0g
Mineralen per kg: Calcium (Ca) 1,3 % Fosfor(P) 1,0 % Magnesium (Mg) 1,6 % Natrium (Na) 0,3 % Kalium (K) 0,54 % IJzer (Fe) 116 mg Zink (Zn) 179 mg Koper (Cu) 8 mg Mangaan (Mn) 13 mg Jodium (I) 1 mg Kobalt (Co) 0,02 mg Selenium (Se) 0,41 mg Vitamines per kg: Vitamine A 12.000 i.e. Vitamine D3 1.000 i.e. Vitamine E 150 mg Vitamine B1 3,55 mg Vitamine B2 6,8 mg Vitamine B6 3,5 mg Vitamine B12 0,035 mg D-Pantotheenzuur 33,08 mg Niacine 35,5 mg Choline 1.500 mg Foliumzuur 1,2 mg Biotine 0,6 mg Vitamine C 55 mg
Gesteriliseerde teven en gecastreerde reuen


De brokken van Kronch zijn geschikt om te geven aan gesteriliseerde teven en gecastreerde reuen. Qua hoeveelheid brokjes adviseren wij om tussen de 85% en 95% van de aanbevolen hoeveelheid brokjes per dag te geven.

kroontje.png

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid brokken per dag*

* aangezien de energiebehoefte per hond verschilt, kan het zo zijn dat u meer of minder brokken dient te geven. Bovenstaande hoeveelheden zijn een standaard indicatie waar u uiteraard van af kunt wijken.

** Gesteriliseerde teven en gecastreerde reuen

Voor gesteriliseerde teven en gecastreerde reuen adviseren wij om tussen de 85% en 95% van de aanbevolen hoeveelheid brokjes per dag te geven.