top of page
Kronch Basic

Hondenbrokken met verse Zalm - Premium Adult

Kronch Basic hondenvoeding met verse zalm is een voedzaam en smakelijk premium voer, speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de basisbehoeften van honden van alle rassen met een normale dagelijkse energiebehoefte.


Onze krokante brokken worden gemaakt van écht verse Noorse zalm (lees er hier meer over) en dat is uniek te noemen. Daarnaast gebruiken wij de beste natuurlijke lokale grondstoffen in onze eigen fabriek in Outrup, Denemarken. De toevoeging van verse zalm zorgt niet alleen voor essentiële voedingsstoffen, maar ook voor een heerlijke smaak waar honden dol op zijn.

Verse zalm

Verse zalm is een hoogwaardige eiwitbron van uitstekende kwaliteit, essentieel voor sterke spieren, gezonde groei en ontwikkeling bij honden van alle leeftijden. De zalm bevat ook omega-3 vetzuren, zoals EPA en DHA, die de gezondheid van huid, vacht, immuunsysteem en hartfunctie bevorderen.

 

Gemaakt in Denemarken

Onze productie in eigen beheer, lokale ingrediënten en écht verse zalm zijn unieke kenmerken van Kronch premium. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van de brokken waarborgen en de versheid van de zalm garanderen.

Kronch Basic hondenvoeding bevat naast verse zalm andere hoogwaardige ingrediënten die bijdragen aan een uitgebalanceerde voeding. Zorgvuldig geselecteerde vezels, vitaminen en mineralen ondersteunen een gezonde spijsvertering, een sterk immuunsysteem en algemeen welzijn.

Hoge eisen

Ons voer voldoet aan hoge eisen: vrij van kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Het is gemakkelijk verteerbaar, optimaliseert voedingsopname en vermindert de belasting van het spijsverteringsstelsel, wat resulteert in stevige, regelmatige ontlasting.

 

Bij Kronch staat de gezondheid en het welzijn van uw hond centraal. Daarom wordt Kronch Basic hondenvoeding met verse zalm geproduceerd volgens strenge kwaliteitsnormen, waarbij elke batch zorgvuldig wordt gecontroleerd om aan de hoogste kwaliteitseisen en veiligheidsnormen te voldoen.

Kronch Basic Adult Hondenvoer met verse zalm

Adviesprijs

13,5 kg - €66,29

     5 kg - €32,95

De brokken zijn eveneens geschikt voor gecastreerde reuen en gesteriliseerde teven. We adviseren om dagelijks tussen de 85% en 95% van de aanbevolen hoeveelheid brokjes te geven.

Bij Kronch gebruiken we natuurlijke ingrediënten en voegen we geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen toe aan onze producten. Bovendien conserveren we alle Kronch hondenvoeding op natuurlijke wijze.

Kronch Basic Hondenvoer voor volwassen honden in voerbak

Ovale brokjes

Lengte: +/- 21mm

Breedte: +/- 14mm

Hoogte: +/- 7 mm

 • Volledig diervoeder voor volwassen honden
   

 • Deens kwaliteitsproduct van natuurlijke ingrediënten
   

 • Gemaakt in eigen fabriek
   

 • Gemaakt met de best beschikbare lokale ingrediënten
   

 • Echt verse Noorse zalm (16% vers zalm, 9% gedroogde vis)
   

 • Licht verteerbaar
   

 • Regelmatig, weinig & stevige ontlasting​
   

 • Glanzende vacht​
   

 • Voor een mooie huid
   

 • Sterke botten en soepele gewrichten
   

 • Geen kunstmatige geur- kleur en smaakstoffen
   

 • Op natuurlijke wijze geconserveerd
   

 • Rijk aan Omega-3 & Omega-6 onverzadigde vetzuren

Ingrediënten

Kronch-producten bevatten hoogwaardige (gecontroleerde) ingrediënten met een consistente kwaliteit uit Europa. We gebruiken voor onze producten dezelfde dagverse zalm als die wordt gebruikt voor menselijke consumptie.

Kronch Basic brokken worden vervaardigd volgens dezelfde strenge normen als de andere Kronch-voeders (AAFCO-normen).

Huid & Vacht

Zalm bevat essentiële onverzadigde Omega-3 & 6 vetzuren (DHA & DPA) die bijdragen aan een glanzende vacht. U zult merken dat uw hond een kortere rui periode heeft en een gezonde vacht heeft. Deze omega-vetzuren bevorderen ook een gezonde huid bij honden.

Voor honden die eiwitten van rundvlees of kip moeilijk verdragen of allergisch zijn voor deze eiwitten, is het gebruik van zalm-eiwitten een uitstekend alternatief. Eiwitintolerantie kan zich uiten in problemen met de ontlasting, huidproblemen of vachtproblemen. Vachtproblemen zijn veel voorkomend bij honden die moeite hebben met eiwitten van rundvlees of kip.

Stevige ontlasting

Met Kronch Basic ervaren honden stevige, kleine, en regelmatige ontlasting. Deze ontlasting is doorgaans zo stevig dat deze gemakkelijk in zijn geheel - tussen twee vingers - opgepakt en verplaatst kan worden.
 

Houd er rekening mee dat het enkele weken kan duren voordat de maag en darmen volledig gewend zijn aan de brokken. Gedurende deze aanpassingsperiode kan de hoeveelheid ontlasting in eerste instantie toenemen. Dit kan optreden bij een verandering in het dieet en kan variëren van hond tot hond. Naast de zalm-eiwitten bevat Kronch Basic ruwe vezels die de goede werking van de darmen ondersteunen.

Hoogwaardige eiwitten

Eiwitten spelen een cruciale rol bij de opbouw van spieren, botten, hormonen, enzymen en immuunstoffen bij honden.

De eiwitten in Kronch Basic, afkomstig van zalm, hebben een zeer hoge biologische waarde. Minstens 62% van de eiwitten in Kronch Basic is van dierlijke oorsprong.

Het voeden van je hond met eiwitten van hoge biologische waarde, zoals die in Kronch Basic, draagt bij aan een gezondere voeding met een lager eiwitgehalte. Hieronder zie je een eiwitladder ter illustratie.

Eiwitladder dierlijke eiwitten

Samenstelling

Rijst, verse zalm (16%), volkorengerst, mais, vismeel (9%), varkensvet, varkensbloedmeel, calciumcarbonaat, gedroogde suikerbiet, mono-calciumfosfaat, biergist, gehydrolyseerd kippeneiwit, raapolie, lecithine, vitaminen/mineralenmengsel, zeoliet, keukenzout, cholinechloride, magnesiumoxide, citroenzuur, natuurlijke anti-oxidanten.

Kronch hondenvoeding wordt geconserveerd met natuurlijke tocopherolen, vitamine E, vitamine C en rozemarijn.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid brokken per dag*

* aangezien de energiebehoefte per hond verschilt, kan het zo zijn dat u meer of minder brokken dient te geven. Bovenstaande hoeveelheden zijn een standaard indicatie waar u uiteraard van af kunt wijken.

** Gesteriliseerde teven en gecastreerde reuen

Voor gesteriliseerde teven en gecastreerde reuen adviseren wij om tussen de 85% en 95% van de aanbevolen hoeveelheid brokjes per dag te geven.

bottom of page