• Het "high performance" energie-supplement voor honden
  • Continu energie tijdens proef, show, jacht of training
  • Houdt de hond actief, attent en schep
  • In handige deelblokjes om te portioneren​
  • Mix van vetten en eiwitten 
  • Een echte energie-boost voor de hond 

Consumentadviesprijs per stuk: €8,09

De energy-bar voor honden


Het ideale energie-supplement voor uw werk-, agility, ren-, jacht-, sledehond etc. tijdens de trainingen en wedstrijden. Kronch Pemmikan houdt de hond actief, attent en scherp en geeft op het juiste moment die extra benodigde energie. Pemmikan wordt graag gegeten en is een absolute must voor de werkhond. Pemmikan is ontwikkeld en gebruikt in de Sirius-patrol op Groenland. Kronch Pemmikan is een high energy voedingssupplement dat u aan uw werkende honden geeft naast hun normale voer.
Toediening & dosering van Pemmikan


Het effect van Kronch Pemmikan begint na ongeveer een half uur merkbaar te worden en het maximale effect wordt na zo’n anderhalf uur bereikt. Om deze reden kan het beter zijn om de dagelijkse portie te verdelen in kleinere porties, zodat de hond de hele dag even goed blijft presteren.
Na de periode van intensieve lichamelijke inspanning krijgen de honden bij voorkeur Kronch Active of Kronch Basic, voeders die allebei veel eiwitten en vetten (olie) uit verse zalm bevatten.
Pemmikan kan ook gebruikt worden als bijvoeding, om te magere honden meer body te geven.
Per dag kan 100 - 200g Pemmikan worden gegeven, afhankelijk van het gewicht en het activiteitenniveau van de hond. Het effect treedt na ongeveer een half uur in en het volledige effect vindt na 1-1½ uur plaats.

Het kan voordelig zijn om het dagelijkse rantsoen Pemmikan op te splitsen in veel, kleinere porties. Op deze wijze kunt u een constante prestatie behouden gedurende de dag.

* Bovenstaande is gebaseerd op een hond die 25 kg weegt.
Hond op gewicht krijgen of houden


U kunt Pemmikan ook geven om honden aan te laten sterken en ze meer energie te geven. Pemmikan wordt ook veel gebruikt om honden die bijvoorbeeld na veelvuldige grote inspanningen gewicht verliezen weer op gewicht te laten komen. Het wordt zodoende ook aanbevolen voor (te) magere honden.
Samenstelling


Vismeel, varkensvet*, plantaardig vet, druivensuiker, maïs, gerst, brouwersgist, vitaminen / mineralen mengsel. *Er wordt alleen gebruik gemaakt van Deens varkensvet van de hoogste kwaliteit, gebruikt voor menselijke consumptie.
Verpakking


Kronch Pemmikan wordt geleverd in een verpakking á 400 gram. Iedere verpakking bevat 2 repen á 200 gram. In totaal 16 deelblokjes per verpakking á 400 gram.

kaart-nederland.png

Analyse per 100 gram

Vitaminen & Mineralen

BEL ONS

Tel: (0031) 050 309 15 05

Maandag t/m vrijdag van 9:00 - 17:00 uur.

STUUR ONS EEN E-MAIL
of
Premium producten gemaakt in Denemarken voor hond & kat op basis van verse Noorse zalm.
Kronch diervoeders -
Het neusje van de zalm
Privacybeleid
Onze producten
Bezoekadres
  • Bezoek Henne Kronch op Facebook

Kronch Diervoeders/ Sana-Vesta v.o.f.

Lugtenbergerweg 16

9761VG Eelde

www.kronch.nl

www.hennekronch.be

www.sanavesta.nl

tel. 0031 50-3091505

E-mail

K.v.K. nummer: 70917280