top of page

Verkooppunt worden van Kronch in Nederland of België

Voor consumenten bent u als verkooppunt een bron van waardevolle informatie en advies over voeders en supplementen. Wilt u ook verkooppunt van Kronch producten worden? Lees hier over de mogelijkheden. Neem bij vragen vooral contact met ons op. 

Kan ik verkooppunt worden van Kronch producten?

Kronch producten zijn in heel Nederland en België verkrijgbaar via de detailhandel, kennels/fokkers en particuliere verkopers. Als u ook detaillist, kennelhouder of particuliere verkoper bent dan kunt u onze producten verkopen. De Kronch zalmolie, Lakse Kronch Original en Pocket zijn ook verkrijgbaar bij groothandelaren Kroeske BV en Van der Meer.

Rechtstreeks inkopen bij Sana-Vesta

U kunt direct verkooppunt worden door een account aan te maken op www.sanavestagroothandel.nl. Dit is de website voor wederverkopers van Sana-Vesta, de importeur van Kronch in Nederland en België.

U dient eerst een account aan te maken. Na goedkeuring krijgt u toegang tot de website en kunt u uw bestelling plaatsen. 

Aanmelden als verkooppunt
U kunt meer informatie over Kronch producten aanvragen door ons een bericht te sturen. U kunt hierbij uiteraard ook eventuele vragen stellen over bijvoorbeeld de brokken, snacks of zalmolie. De meest eenvoudige manier van contact opnemen en verkooppunt worden is telefonisch op 050-3091505 of via onderstaande contactformulier.

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op. Met vriendelijke groet, Kronch Nederland

Hoe ondersteunt Kronch mij als verkooppunt?

Wij zijn van mening dat een product zich beter verkoopt als men het kan zien, ruiken en voelen maar bovenal door de hond of kat het te laten proberen. Voor verkooppunten zijn er van alle Kronch producten gratis probeerverpakkingen beschikbaar. Deze sturen wij gratis mee bij uw bestelling.

Daarnaast zijn er posters beschikbaar op A2 formaat.

 

Alle verkooppunten worden vermeld op de website van Kronch.nl en op de website van de importeur Sana-Vesta. Op beide websites kan de consument u als verkooppunt vinden in de betreffende storelocator. Hierin kan de consument de dichtstbijzijnde verkooppunt eenvoudig op de kaart vinden.

Doordat wij met korte lijnen werken kunnen wij u een snelle, flexibele en persoonlijke service bieden. Orders kunnen op maat en in samenspraak met het verkooppunt worden afgestemd. Zo krijgt u exact wat u wilt.

Wat zijn de leveringsvoorwaarden en is er een minimale afname?

Alle producten van Kronch zijn per stuk, los te bestellen. Er is geen minimumafname.

U betaalt bij bestellingen met een bestelbedrag lager dan €175,00 exclusief BTW, ongeacht de samenstelling van uw bestelling, €10,00 exclusief BTW aan verzendkosten. Bestellingen met een bestelbedrag boven de €175,00 exclusief BTW sturen wij toe voor €5,00. Bestellingen vanaf €500,00 worden franco geleverd.

Wilt u graag een afspraak met ons maken? Wij komen graag bij u langs om u van meer informatie te voorzien over de Kronch producten. Om een afspraak te maken kunt u onderstaande formulier invullen, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

bottom of page