top of page

Word een officiële Kronch verdeler in Nederland of België

Als ondernemer bent u een waardevolle bron van informatie en advies voor consumenten als het gaat om hoogwaardige voeding en supplementen. Overweegt u om Kronch producten aan uw assortiment toe te voegen? Hier vindt u alle details over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe kunt u een Kronch verdeler worden?

Kronch producten zijn beschikbaar in heel Nederland en België via diverse kanalen, waaronder de groothandel, detailhandel en kennels/fokkers. Als u een groothandelaar, detailhandelaar of kennelhouder bent kunt u onze producten ook aanbieden. Bovendien zijn Kronch Zalmolie, Lakse Kronch Original en Pocket verkrijgbaar bij de groothandelaars Hondensnackshop, Orange4Pets en Van der Meer Diertotaal.

Direct inkopen bij Sana-Vesta

U kunt direct een Kronch verdeler worden door een account aan te maken op www.sanavestagroothandel.nl, de officiële website voor wederverkopers van Sana-Vesta. Sana-Vesta is de importeur van Kronch-producten in Nederland en België.

Het proces is eenvoudig: begin met het aanmaken van een account. Na goedkeuring krijgt u toegang tot de website en kunt u moeiteloos uw bestellingen plaatsen. 

Kronch Verdeler worden

Indien u verdere details over Kronch producten wenst te verkrijgen of eventuele vragen heeft met betrekking tot ons assortiment, zoals droogvoer, snacks, of zalmolie, kunt u contact met ons opnemen. De meest directe manier om contact op te nemen en uzelf te registreren als verkooppunt is via www.sanavestagroothandel.nl. Als alternatief kunt u er ook voor kiezen om ons te bellen op ons telefoonnummer 050-3091505 of door gebruik te maken van het onderstaande contactformulier.

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op. Met vriendelijke groet, Kronch Nederland

Hoe ondersteunt Kronch haar zakelijke partners?

Wij geloven dat producten zich het beste verkopen wanneer ze tastbaar zijn, zowel voor de verkoper als de consument. Daarom bieden wij gratis proefverpakkingen van al onze Kronch-producten aan voor onze zakelijke partners. Deze proefverpakkingen worden kosteloos meegeleverd bij uw bestelling.
 

Daarnaast stellen wij A2-formaat posters beschikbaar ter ondersteuning van uw marketinginspanningen.
 

Wij zorgen ervoor dat al onze verkooppunten worden vermeld op zowel de Kronch.nl website als de website van onze importeur, Sana-Vesta. Consumenten kunnen eenvoudig de dichtstbijzijnde verkooppunten vinden in de betreffende storelocator op beide websites.

Onze efficiënte bedrijfsstructuur stelt ons in staat om u snelle, flexibele, en persoonlijke service te bieden. Wij stemmen orders graag af op uw specifieke wensen, zodat u precies krijgt wat u nodig heeft.
 

Wat zijn de leveringsvoorwaarden en minimale afnamevereisten?

Bij Kronch kunt u al onze producten per stuk bestellen, zonder minimale afnamevereisten.
 

Voor bestellingen met een totaalbedrag lager dan €250,00 exclusief BTW geldt een verzendkostenbedrag van €10,00 exclusief BTW, ongeacht de samenstelling van uw bestelling. Bestellingen met een totaalbedrag boven de €250,00 exclusief BTW worden verzonden voor €5,00. Bestellingen vanaf €500,00 worden gratis geleverd.

Wenst u een persoonlijke afspraak met ons? Wij komen graag bij u langs om uitgebreide informatie te verstrekken over onze Kronch-producten. Om een afspraak te plannen, verzoeken wij u vriendelijk om het onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen spoedig contact met u op.

bottom of page