top of page
Kronch Active hondenvoer voor actieve honden

High energy hondenvoeding

Kronch Active - High Energy hondenvoer met verse zalm is speciaal ontwikkeld voor actieve honden die een extra hoeveelheid energie nodig hebben.

Dit voer is samengesteld met de behoeften van actieve honden in gedachten en bevat hoogwaardige ingrediënten, waaronder verse Noorse zalm, om de energie en vitaliteit van je hond te ondersteunen. Het heeft een hoog vet- en eiwitgehalte, wat zorgt voor een smakelijk én voedzaam hondenvoer met hoge energetische waarde.

Een van de belangrijkste ingrediënten in dit voer is verse zalm, een natuurlijke bron van hoogwaardige eiwitten en omega-3 vetzuren. De verse zalm in Kronch Active - High Energy hondenvoer biedt niet alleen een heerlijke smaak, maar levert ook essentiële voedingsstoffen voor de algehele gezondheid van je hond.

De omega-3 vetzuren in de zalm dragen bij aan een gezonde huid en vacht, ondersteunen gezonde gewrichten en bevorderen een gezonde hart- en hersenfunctie.

Naast verse zalm bevat Kronch Active - High Energy hondenvoer ook andere belangrijke ingrediënten zoals rijst, mais, volkoren gerst, bietenpulp en verschillende vitaminen en mineralen. Deze ingrediënten dragen bij aan een uitgebalanceerde voeding en ondersteunen de algehele gezondheid en welzijn van je hond.

Kronch Active - High Energy hondenvoer voorziet je actieve hond van de nodige brandstof om zijn energieke levensstijl te ondersteunen. Het helpt bij het opbouwen en behouden van sterke spieren, het bevorderen van een gezond gewicht en het stimuleren van een optimale spijsvertering. Alle Kronch hondenvoeding is op natuurlijke wijze geconserveerd.

Kronch streeft naar de hoogste kwaliteit in hun voedingsproducten, en Kronch Active - High Energy hondenvoer is daar geen uitzondering op. Het is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van actieve honden, met aandacht voor smaak, voedingswaarde en kwaliteit.

 

De eigen productiefaciliteiten en de versheid van de zalm zijn unieke eigenschappen van Kronch. Door de productie in eigen beheer kan de kwaliteit van de brokken worden gewaarborgd en de versheid van de zalm worden gegarandeerd.

Kronch Active Hondenvoer voor jachthonden

Adviesprijs

13,5 kg: €72,49

kronch active brokjes

Ovale brokjes

Lengte: +/- 21mm

Breedte: +/- 14mm

Hoogte: +/- 7 mm

Hoogwaardige eiwitten

Zalm-eiwitten worden beschouwd als van topkwaliteit vanwege hun volledige aminozuurprofiel. Ze omvatten alle essentiële aminozuren die nodig zijn voor de opbouw en het onderhoud van het lichaamsweefsel bij honden.

Essentiële voedingsstoffen

Eiwitten zijn cruciaal voor de groei, ontwikkeling en het herstel van weefsels in het hondenlichaam. Ze zijn nodig voor het opbouwen van spieren, botten, huid, vacht, enzymen en hormonen.

Hoge biologische waarde

 Zalm-eiwitten hebben een hoge biologische waarde, wat betekent dat ze efficiënt door het lichaam kunnen worden gebruikt om weefsels op te bouwen en te herstellen. Ze worden gemakkelijk verteerd en opgenomen, wat de beschikbaarheid van aminozuren voor het lichaam maximaliseert.

Omega-3 vetzuren

Zalm bevat ook omega-3 vetzuren, zoals EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur). Deze vetzuren bieden verschillende gezondheidsvoordelen voor honden, zoals het ondersteunen van een gezonde huid en vacht en het bevorderen van een gezonde hersenfunctie.

Goede verteerbaarheid

Over het algemeen zijn zalm-eiwitten goed verteerbaar voor honden. Ze worden efficiënt afgebroken in het spijsverteringsstelsel en kunnen gemakkelijk worden opgenomen, waardoor honden maximaal profiteren van de voedingsvoordelen van eiwitten.

Het is van belang op te merken dat de kwaliteit en bron van eiwitten in het hondenvoer van invloed kunnen zijn op de totale voedingswaarde. Eiwitten van hoge kwaliteit, zoals die uit zalm, dragen bij aan de algehele voedingsbalans en de gezondheid van de hond.

Eiwitten afkomstig van zalm, zoals te vinden in Kronch Active, hebben een uitzonderlijk hoge biologische waarde. Een dieet met een lager eiwitgehalte, opgebouwd uit eiwitten met een hoge biologische waarde, draagt bij aan een gezondere voeding voor je hond. Zie de onderstaande eiwitladder ter illustratie.

Biologische-waarde-zalmeiwitten

Licht verteerbaar

Kronch Active hondenbrokken staan bekend om hun lichte verteerbaarheid, die de optimale spijsvertering van uw hond bevordert en het immuunsysteem versterkt. Naast de zalm-eiwitten bevat Kronch Active ook ruwe vezels, wat de darmwerking ondersteunt.

Kronch Active is bij uitstek geschikt voor honden met een gevoelige maag en darmen. Als uw hond moeite heeft met het verteren van eiwitten uit rundvlees of kip, bieden de eiwitten uit zalm een uitstekend alternatief. Honden verdragen zalm vaak beter dan kip of rundvlees, wat resulteert in minder ontlasting, die tevens steviger is. Bovendien heeft uw hond minder voer nodig.

Problemen met de huid en vacht komen vaak voor bij honden die moeite hebben met het verteren van bepaalde dierlijke eiwitten. Met Kronch Active kunt u rekenen op goede, stevige ontlasting, een jeukvrije huid en een prachtige, glanzende vacht voor uw hond.

Onze premium ingrediënten

In Kronch hondenvoeding worden uitsluitend hoogwaardige (gecontroleerde) ingrediënten gebruikt van een constante kwaliteit afkomstig uit Europa.

 
De bron van dierlijke eiwitten is verse zalm, aangevuld met vis. De zalm is dezelfde verse zalm die ook voor menselijke consumptie gebruikt wordt. Wij zijn trots op de kwaliteit zalm die wij u kunnen bieden. U kunt meer lezen over onze zalm door hier te klikken.


​Kronch Active brokken zijn volgens dezelfde strenge normen geproduceerd als de andere Kronch voeders (AAFCO-normen).


Wilt u meer weten over onze ingrediënten? Klik dan hier.

Samenstelling

Rijst, verse zalm (16%), mais, vismeel, volkorengerst, varkensvet, varkensbloedmeel, biergist, gedroogde suikerbiet, mono-calciumfosfaat, gehydrolyseerd dierlijk eiwit, calciumcarbonaat, raapolie, lecithine, vitaminen/mineralenmengsel, zeoliet, dl-methionine, keukenzout, magnesiumoxide, cholinechloride, citroenzuur, natuurlijke anti-oxidanten
​Kronch hondenvoeding wordt geconserveerd met natuurlijke tocopherolen, vitamine E, vitamine C en rozemarijn.

Verpakking

Kronch Active Premium hondenvoer is verkrijgbaar in een hersluitbare zak van 13,5 kg.
 
In onze storelocator treft u de verkooppunten in Nederland en België.
Wij raden altijd aan om vooraf contact op te nemen met het verkooppunt in verband met de beschikbare voorraad van het product.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid brokken in gram per dag.*

* aangezien de energiebehoefte per uw hond verschilt, kan het zo zijn dat u wellicht meer of minder dient te geven. Bovenstaande hoeveelheden zijn een standaard indicatie waar u uiteraard van af kunt wijken.

bottom of page