top of page
Kronch Active hondenvoer voor actieve honden

Kronch Active: High energy hondenvoeding

Kronch Active - High Energy hondenvoer met verse zalm is speciaal ontwikkeld voor actieve honden die een extra dosis energie nodig hebben.

 

Dit voer is samengesteld met de behoeften van actieve honden in gedachten en de allerbeste - o.a. lokale - ingrediënten (waaronder verse Noorse zalm).

 

Het bevat hoogwaardige ingrediënten die de nodige voedingsstoffen leveren om de energie en vitaliteit van je hond te ondersteunen. Een smakelijk én volledig hondenvoer met hoge energetische waarde door onder andere een hoger vet en eiwitpercentage.

 

Een van de belangrijkste ingrediënten in dit voer is verse zalm, een natuurlijke bron van hoogwaardige eiwitten en omega-3 vetzuren.

 

De verse zalm in Kronch Active - High Energy hondenvoer biedt niet alleen een heerlijke smaak, maar ook essentiële voedingsstoffen die bijdragen aan de algehele gezondheid van je hond.

 

De omega-3 vetzuren in de zalm helpen bij het bevorderen van een gezonde huid en vacht, het ondersteunen van een gezonde gewrichtsfunctie en het bevorderen van een gezonde hart- en hersenfunctie.

 

Naast verse zalm bevat Kronch Active - High Energy hondenvoer ook andere belangrijke ingrediënten zoals rijst, mais, volkoren gerst, bietenpulp en verschillende vitaminen en mineralen. Deze ingrediënten dragen bij aan een uitgebalanceerde voeding en ondersteunen de algehele gezondheid en welzijn van je hond.

 

Kronch Active - High Energy hondenvoer voorziet je actieve hond van de nodige brandstof om zijn energieke levensstijl te ondersteunen. Het helpt bij het opbouwen en behouden van sterke spieren, het bevorderen van een gezond gewicht en het stimuleren van een optimale spijsvertering. Alle Kronch hondenvoeding is op natuurlijke wijze geconserveerd.

Kronch streeft naar de hoogste kwaliteit in hun voedingsproducten, en Kronch Active - High Energy hondenvoer is daar geen uitzondering op. Het is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van actieve honden, met aandacht voor smaak, voedingswaarde en kwaliteit. De eigen productiefaciliteiten en de versheid van de zalm zijn unieke eigenschappen van Kronch. Door de productie in eigen beheer kan de kwaliteit van de brokken worden gewaarborgd en de versheid van de zalm worden gegarandeerd.

Kronch Active Hondenvoer voor jachthonden

Adviesprijs

13,5 kg: €72,49

kronch-active-brokjes-vrijgemaakt.png

Ovale brokjes

Lengte: +/- 21mm

Breedte: +/- 14mm

Hoogte: +/- 7 mm

Hoogwaardige eiwitten

Eiwitten uit zalm worden beschouwd als hoogwaardige eiwitten vanwege hun volledige aminozuurprofiel. Ze bevatten alle essentiële aminozuren die nodig zijn voor de opbouw en het onderhoud van lichaamsweefsels bij honden. 
 

Essentiële voedingsstoffen
Eiwitten zijn essentieel voor de groei, ontwikkeling en het herstel van weefsels in het lichaam van een hond. Ze zijn nodig voor de opbouw van spieren, botten, huid, vacht, enzymen en hormonen

 

Hoge biologische waarde 
Eiwitten uit zalm hebben een hoge biologische waarde, wat betekent dat ze efficiënt door het lichaam kunnen worden gebruikt om weefsels op te bouwen en te herstellen. Ze worden gemakkelijk verteerd en opgenomen, waardoor de beschikbaarheid van aminozuren voor het lichaam wordt gemaximaliseerd.

 

Omega-3-vetzuren 
Zalm bevat ook omega-3-vetzuren, zoals EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur). Deze vetzuren bieden verschillende voordelen voor de gezondheid van honden, waaronder het ondersteunen van een gezonde huid en vacht en het bevorderen van een gezonde hersenfunctie.

 

Goede verteerbaarheid 
Eiwitten uit zalm hebben over het algemeen een goede verteerbaarheid voor honden. Ze worden efficiënt afgebroken in het spijsverteringsstelsel en kunnen gemakkelijk worden opgenomen, waardoor de hond de maximale voedingsvoordelen uit de eiwitten kan halen.

 

Het is belangrijk op te merken dat de kwaliteit en bron van de eiwitten in het voer van de hond van invloed kunnen zijn op de algehele voedingswaarde. Eiwitten van hoge kwaliteit, zoals die afkomstig zijn van zalm, dragen bij aan de algehele voedingsbalans en gezondheid van de hond.

 

Eiwitten afkomstig van zalm, zoals in Kronch Active, hebben een zeer hoge biologische waarde.


Met een lager eiwitgehalte, opgebouwd uit eiwitten met hoge biologische waarden voer je je hond gezonder. Zie ter illustratie de onderstaande eiwitladder.

Licht verteerbaar

Kronch Active hondenbrokken zijn licht verteerbaar, dragen bij aan een optimale spijsvertering en ondersteunen een sterk immuunsysteem van uw hond. Naast de eiwitten uit zalm bevat Kronch Active ruwvezel ter ondersteuning van een goede darmwerking.

 
Kronch Active is de ideale "high energy" hondenvoeding voor honden met een gevoelige maag en/ of darmen.​ Als uw hond eiwitten uit rundvlees of kip slecht verdraagt dan is het alternatief: eiwitten uit zalm. Zalm wordt door honden vaak beter verdragen dan kip of rund. Dit zorgt voor minder ontlasting, die daarnaast mooi stevig is. Uw hond heeft daarnaast minder voer nodig.


Problemen met de huid en de vacht zijn veel voorkomend als honden een soort dierlijk eiwit slecht verdragen. Met Kronch Active krijgt uw hond een goede, stevige ontlasting, jeukvrije huid en een mooie, glanzende vacht.

Onze premium ingrediënten

In Kronch hondenvoeding worden uitsluitend hoogwaardige (gecontroleerde) ingrediënten gebruikt van een constante kwaliteit afkomstig uit Europa.

 
De bron van dierlijke eiwitten is verse zalm, aangevuld met vis. De zalm is dezelfde verse zalm die ook voor menselijke consumptie gebruikt wordt. Wij zijn trots op de kwaliteit zalm die wij u kunnen bieden. U kunt meer lezen over onze zalm door hier te klikken.


​Kronch Active brokken zijn volgens dezelfde strenge normen geproduceerd als de andere Kronch voeders (AAFCO-normen).


Wilt u meer weten over onze ingrediënten? Klik dan hier.

Samenstelling

Rijst, verse zalm (16%), mais, vismeel, volkorengerst, varkensvet, varkensbloedmeel, biergist, gedroogde suikerbiet, mono-calciumfosfaat, gehydrolyseerd dierlijk eiwit, calciumcarbonaat, raapolie, lecithine, vitaminen/mineralenmengsel, zeoliet, dl-methionine, keukenzout, magnesiumoxide, cholinechloride, citroenzuur, natuurlijke anti-oxidanten
​Kronch hondenvoeding wordt geconserveerd met natuurlijke tocopherolen, vitamine E, vitamine C en rozemarijn.

Verpakking

Kronch Active Premium hondenvoer is verkrijgbaar in een hersluitbare zak van 13,5 kg.
 
In onze storelocator treft u de verkooppunten in Nederland en België.
Wij raden altijd aan om vooraf contact op te nemen met het verkooppunt in verband met de beschikbare voorraad van het product.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid brokken in gram per dag.*

* aangezien de energiebehoefte per uw hond verschilt, kan het zo zijn dat u wellicht meer of minder dient te geven. Bovenstaande hoeveelheden zijn een standaard indicatie waar u uiteraard van af kunt wijken.

bottom of page