top of page
Kronch Active hondenvoer voor actieve honden

Kronch Active: High energy hondenvoeding

Kronch Active hondenvoer is speciaal ontwikkeld voor actieve honden met een verhoogde energiebehoefte.

 

Een smakelijk én volledig hondenvoer met hoge energetische waarde door een hoger vet en eiwitpercentage.

 

De brokken zijn samengesteld uit de allerbeste - o.a. lokale - ingrediënten (waaronder verse Noorse zalm).

De eigen productiefaciliteiten en de versheid van de zalm zijn unieke eigenschappen van Kronch. Door de productie in eigen beheer kan de kwaliteit van de brokken worden gewaarborgd en de versheid van de zalm worden gegarandeerd.

Kronch Active hondenvoer is gemaakt op basis van verse zalm en vis. Zalm en vis zijn licht verteerbaar. Dit hondenvoer is hierdoor uitermate geschikt voor honden met een gevoelige maag en/ of darmen.

Alle Kronch hondenvoeding is op natuurlijke wijze geconserveerd.

Kronch Active Hondenvoer voor jachthonden

Adviesprijs

13,5 kg: €64,99

kronch-active-brokjes-vrijgemaakt.png

Ovale brokjes

Lengte: +/- 21mm

Breedte: +/- 14mm

Hoogte: +/- 7 mm

 • Volledig "high energy" voer voor honden met hoge energiebehoefte
   

 • Hoger vet en eiwitgehalte dan reguliere adult brokken van Kronch
   

 • Deens kwaliteitsproduct

 • Met lokale ingrediënten
   

 • Gemaakt in eigen fabriek

 • Op basis van verse zalm 

 • Zonder kunstmatige geur- kleur en smaakstoffen

 • Op natuurlijke wijze geconserveerd

 • Rijk aan natuurlijk aanwezige Omega-3 & Omega-6 onverzadigde vetzuren

Bij Kronch houden wij niet van verspilling en gebruiken waar mogelijk lokale producten. Lees meer over wat Kronch doet in het kader van duurzaamheid.

Licht verteerbaar

Kronch Active hondenbrokken zijn licht verteerbaar, dragen bij aan een optimale spijsvertering en ondersteunen een sterk immuunsysteem van uw hond. Naast de eiwitten uit zalm bevat Kronch Active ruwvezel ter ondersteuning van een goede darmwerking.

 
Kronch Active is de ideale "high energy" hondenvoeding voor honden met een gevoelige maag en/ of darmen.​ Als uw hond eiwitten uit rundvlees of kip slecht verdraagt dan is het alternatief: eiwitten uit zalm. Zalm wordt door honden vaak beter verdragen dan kip of rund. Dit zorgt voor minder ontlasting, die daarnaast mooi stevig is. Uw hond heeft daarnaast minder voer nodig.


Problemen met de huid en de vacht zijn veel voorkomend als honden een soort dierlijk eiwit slecht verdragen. Met Kronch Active krijgt uw hond een goede, stevige ontlasting, jeukvrije huid en een mooie, glanzende vacht.

Onze premium ingrediënten

In Kronch hondenvoeding worden uitsluitend hoogwaardige (gecontroleerde) ingrediënten gebruikt van een constante kwaliteit afkomstig uit Europa.

 
De bron van dierlijke eiwitten is verse zalm, aangevuld met vis. De zalm is dezelfde verse zalm die ook voor menselijke consumptie gebruikt wordt. Wij zijn trots op de kwaliteit zalm die wij u kunnen bieden. U kunt meer lezen over onze zalm door hier te klikken.


​Kronch Active brokken zijn volgens dezelfde strenge normen geproduceerd als de andere Kronch voeders (AAFCO-normen).


Wilt u meer weten over onze ingrediënten? Klik dan hier.

Hoogwaardige eiwitten

Eiwitten zijn voor de hond belangrijk voor de opbouw van het spier- en beenderstelsel maar zijn ook onderdeel van hormonen, enzymen en afweerstoffen.

 

Eiwitten afkomstig van zalm, zoals in Kronch Active, hebben een zeer hoge biologische waarde.


Met een lager eiwitgehalte, opgebouwd uit eiwitten met hoge biologische waarden voer je je hond gezonder. Zie ter illustratie de onderstaande eiwitladder.

Samenstelling

Rijst, verse zalm (16%), mais, vismeel, volkorengerst, varkensvet, varkensbloedmeel, biergist, gedroogde suikerbiet, mono-calciumfosfaat, gehydrolyseerd dierlijk eiwit, calciumcarbonaat, raapolie, lecithine, vitaminen/mineralenmengsel, zeoliet, dl-methionine, keukenzout, magnesiumoxide, cholinechloride, citroenzuur, natuurlijke anti-oxidanten
​Kronch hondenvoeding wordt geconserveerd met natuurlijke tocopherolen, vitamine E, vitamine C en rozemarijn.

Verpakking

Kronch Active Premium hondenvoer is verkrijgbaar in een hersluitbare zak van 13,5 kg.
 
In onze storelocator treft u de verkooppunten in Nederland en België.
Wij raden altijd aan om vooraf contact op te nemen met het verkooppunt in verband met de beschikbare voorraad van het product.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid brokken in gram per dag.*

* aangezien de energiebehoefte per uw hond verschilt, kan het zo zijn dat u wellicht meer of minder dient te geven. Bovenstaande hoeveelheden zijn een standaard indicatie waar u uiteraard van af kunt wijken.

bottom of page