Granenvrij hondenvoer

Kronch Graanvrij: Adult Graanvrij Hondenvoer

 

Kronch Graanvrij is een graanvrije/ glutenvrije krokante hondenbrok van de hoogste kwaliteit.

De brokken zijn in de eigen fabriek in Denemarken gemaakt. Ze zijn geschikt voor volwassen honden van alle rassen. Het is een volledig diervoeder voor volwassen honden.
 

Het voer is gemaakt op basis van verse zalm, zonder kunstmatige geur- kleur- en smaakstoffen. Daarnaast is alle Kronch hondenvoeding op natuurlijke wijze geconserveerd.

Kronch Granenvrij is uitstekend geschikt hondenvoer voor honden met overgevoeligheid voor granen, gluten, glutenallergie of glutenintolerantie.

Dit hondenvoer is zeer geschikt voor honden met een gevoelige maag en/ of darmen.

kronch-graanvrij-brokjes-adult-vrijgemaa

Ronde brokjes

Diameter +/- 17mm

Adviesprijs

13,5 kg: €71,39

     5 kg: €32,99

 • Volledig voer zonder granen voor volwassen honden
   

 • Deens kwaliteitsproduct
   

 • Gemaakt in eigen fabriek
   

 • Op basis van verse zalm
   

 • Stevige ontlasting
   

 • Sterke botten en soepele gewrichten
   

 • Glanzende vacht
   

 • Vis als dierlijke eiwitbron
   

 • Zonder kunstmatige geur- kleur en smaakstoffen
   

 • Op natuurlijke wijze geconserveerd
   

 • Rijk aan natuurlijk aanwezige Omega-3 & Omega-6 onverzadigde vetzuren

Graanvrij Hondenvoer


Volledig diervoeder voor volwassen honden. Speciaal voor de volwassen honden die granen of gluten slecht verdragen is Kronch Granenvrij ontwikkeld. Een volledig hondenvoer, gemaakt zonder granen en gluten. Dit hondenvoer voldoet aan alle behoeften van de oudere (of te zware) hond qua eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen zoals gesteld volgens de AAFCO en is geproduceerd met hoogwaardige grondstoffen (o.a. verse zalm). U kunt deze brokken ook geven aan uw gesteriliseerde of gecastreerde hond. Geef in dit geval +/- 10% minder dan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid brokken. Door de aanwezige zalmolie uit de verse zalm in het hondenvoer is het niet nodig om extra Omega-3 of Omega-6 supplementen toe te voegen.
Sensitive - voor gevoelige maag & darmen


Kronch Granenvrij is zeer geschikt voor honden met een gevoelige maag en/ of darmen. ​Voor honden die eiwitten, zoals uit granen en rundvlees, slecht verdragen is het ideale alternatief eiwitten uit zalm. Problemen met de ontlasting en vacht zijn veel voorkomend bij honden die bepaalde eiwitten slecht verdragen. Naast de eiwitten uit zalm bevat Kronch Granenvrij ruwvezel ter ondersteuning van een goede darmwerking. Met Kronch Granenvrij krijgt uw hond een goede, stevige ontlasting en een mooie, glanzende vacht.
Hoge kwaliteit ingrediënten


In Kronch hondenvoeding worden uitsluitend hoogwaardige (gecontroleerde) ingrediënten gebruikt van een constante kwaliteit afkomstig uit Europa. De bron van dierlijke eiwitten in Kronch Graanvrij is verse zalm, aangevuld met vis en kippenlever. Het vlees van de zalm is afkomstig van verse zalm die ook voor menselijke consumptie geschikt is. U kunt meer lezen over onze (dag)verse zalm, klik daarvoor hier. Kronch Granenvrij brokken zijn volgens dezelfde strenge normen geproduceerd als de andere Kronch voeders (AAFCO-normen). Wenst u meer te lezen over de ingrediënten die gebruikt zijn om Kronch brokken te maken? Klik dan hier. Ingrediënten Kronch Granenvrij: Verse zalm, Vismeel, aardappelmeel, erwten, bonen, aardappelsnippers, varkensbloedmeel, varkensvet, zalmmeel, lijnzaad, citruspulp, suikerbiet, gehydroliseerd kippeneiwit, zalmolie, biergist, calciumcarbonaat, lecithine, vitaminen en mineralenmengsel, zeoliet, gedroogd ei, natriumchloride, cholinechloride, kaliumchloride, kippenlever, cichorijwortel, gedroogde brandnetel, melkdistel, magnesiumoxide, mono-calciumfosfaat, gedroogde: kelp, duizendblad, gember, goudsbloem, moerasspirea, meidoorn, rozemarijn, citroenzuur, gedroogd alfalfa, glucosamine en chondroitinesulfaat. Kronch hondenvoeding wordt geconserveerd met natuurlijke tocopherolen, vitamine E, vitamine C en rozemarijn.
Verpakking & Verkrijgbaarheid


Kronch Graanvrij is verkrijgbaar in verpakkingen van 5 kg en 13,5 kg. De verpakking is hersluitbaar zodat de brokken krokant en vers blijven.

kroontje.png

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid brokken in gram per dag.*

* aangezien de energiebehoefte per uw hond verschilt, kan het zo zijn dat u wellicht meer of minder dient te geven. Bovenstaande hoeveelheden zijn een standaard indicatie waar u uiteraard van af kunt wijken.