Kronch Graanvrij is een graanvrije/ glutenvrije krokante hondenbrok van de hoogste kwaliteit.

De brokken zijn gemaakt voor volwassen honden van alle rassen.
 

Op basis van verse zalm, zonder kunstmatige geur- kleur- en smaakstoffen. Daarnaast is alle Kronch hondenvoeding op natuurlijke wijze geconserveerd met tocopherolen, vitamine E, vitamine C en rozemarijn. 

Kronch Granenvrij bevat expliciet geen granen of rijst en is daarom een uitstekend geschikt hondenvoer voor honden met overgevoeligheid voor granen, gluten, glutenallergie of glutenintolerantie.

Dit hondenvoer is ook uitermate geschikt voor honden met een gevoelige maag en/ of darmen.

Adviesprijs

13,5 kg: €69,95

     5 kg: €31,29

  • Compleet graanvrij voer voor volwassen honden

  • Op basis van verse zalm

  • Geeft stevige ontlasting

  • Vis als dierlijke eiwitbron

  • Zonder kunstmatige geur- kleur en smaakstoffen

  • Op natuurlijke wijze geconserveerd

  • Rijk aan natuurlijk aanwezige Omega-3 & Omega-6 onverzadigde vetzuren

glanzende vacht

sterke tanden &

nagels

Rijk aan Omega 3

&

Omega 6

Sterke botten &

soepele gewrichten

Compleet Adult Graanvrij Hondenvoer


Speciaal voor de volwassen honden granen of gluten slecht verdragen is Kronch Granenvrij ontwikkeld. Een compleet hondenvoer 100% vrij van granen en gluten. Dit hondenvoer voldoet aan alle behoeften van de oudere (of te zware) hond qua eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen en is geproduceerd met hoogwaardige grondstoffen (o.a. verse zalm). Door de aanwezige zalmolie uit de verse zalm in het hondenvoer is het niet nodig om extra Omega-3 of Omega-6 supplementen toe te voegen. Dit hondenvoer is ook uitermate geschikt voor honden met een gevoelige maag en/ of darmen.
Sensitive - voor gevoelige maag & darmen


Kronch Granenvrij is zeer geschikt voor honden met een gevoelige maag en/ of darmen. ​Voor honden die eiwitten, zoals uit granen en rundvlees, slecht verdragen is het ideale alternatief eiwitten uit zalm. Problemen met de ontlasting en vacht zijn veel voorkomend bij honden die bepaalde eiwitten slecht verdragen. Naast de eiwitten uit zalm bevat Kronch Granenvrij ruwvezel voor een goede darmwerking. Met Kronch Granenvrij krijgt uw hond een goede, stevige ontlasting en een mooie, glanzende vacht.
Hoge kwaliteit ingrediënten


In Kronch hondenvoeding worden uitsluitend hoogwaardige (gecontroleerde) ingrediënten gebruikt van een constante kwaliteit afkomstig uit Europa. De bron van dierlijke eiwitten in Kronch Graanvrij is verse zalm, aangevuld met vis en kippenlever. Het vlees van de zalm is afkomstig van verse zalm die ook voor menselijke consumptie geschikt is. U kunt meer lezen over onze (dag)verse zalm, klik daarvoor hier. Kronch Granenvrij brokken zijn volgens dezelfde strenge normen geproduceerd als de andere Kronch voeders (AAFCO-normen). Wenst u meer te lezen over de ingrediënten die gebruikt zijn om Kronch brokken te maken? Klik dan hier. Ingrediënten Kronch Granenvrij: Verse zalm, Vismeel, aardappelmeel, erwten, bonen, aardappelsnippers, varkensbloedmeel, varkensvet, zalmmeel, lijnzaad, citruspulp, suikerbiet, gehydroliseerd kippeneiwit, zalmolie, biergist, calciumcarbonaat, lecithine, vitaminen en mineralenmengsel, zeoliet, gedroogd ei, natriumchloride, cholinechloride, kaliumchloride, kippenlever, cichorijwortel, gedroogde brandnetel, melkdistel, magnesiumoxide, mono-calciumfosfaat, gedroogde: kelp, duizendblad, gember, goudsbloem, moerasspirea, meidoorn, rozemarijn, citroenzuur, gedroogd alfalfa, glucosamine en chondroitinesulfaat. Kronch hondenvoeding wordt geconserveerd met natuurlijke tocopherolen, vitamine E, vitamine C en rozemarijn.
Verpakking & Verkrijgbaarheid


Kronch Graanvrij is verkrijgbaar in verpakkingen van 5 kg en 13,5 kg. De verpakking is hersluitbaar zodat de brokken krokant en vers blijven.

verkooppunten graanvrij hondenvoer

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid brokken in gram per dag.*

* aangezien de energiebehoefte per uw hond verschilt, kan het zo zijn dat u wellicht meer of minder dient te geven. Bovenstaande hoeveelheden zijn een standaard indicatie waar u uiteraard van af kunt wijken.

Uitgebreide analyse

BEL ONS

Tel: (0031) 050 309 15 05

Maandag t/m vrijdag van 9:00 - 17:00 uur.

STUUR ONS EEN E-MAIL
of
Premium producten gemaakt in Denemarken voor hond & kat op basis van verse Noorse zalm.
Kronch diervoeders -
Het neusje van de zalm
Privacybeleid
Onze producten
Bezoekadres
  • Bezoek Henne Kronch op Facebook

Kronch Diervoeders/ Sana-Vesta v.o.f.

Lugtenbergerweg 16

9761VG Eelde

www.kronch.nl

www.hennekronch.be

www.sanavesta.nl

tel. 0031 50-3091505

E-mail

K.v.K. nummer: 70917280