top of page
Granenvrij hondenvoer

Kronch Graanvrij: Adult Graanvrij Hondenvoer

 

Kronch Graanvrij hondenvoer met verse zalm is een hoogwaardige voedingskeuze voor honden die graanvrij eten vereisen. Dit voer is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van honden en is gemaakt zonder granen.

 

Granen kunnen bij sommige honden spijsverteringsproblemen veroorzaken of voedselgevoeligheden veroorzaken. Kronch Graanvrij hondenvoer biedt een smakelijke, graanvrije en gezonde alternatieve voedingsoptie.


Een van de belangrijkste ingrediënten van dit voer is verse zalm. Verse zalm is een uitstekende bron van hoogwaardige eiwitten en omega-3 vetzuren. Deze omega-3 vetzuren hebben tal van voordelen voor de gezondheid van honden, waaronder het bevorderen van een gezonde huid en vacht, het ondersteunen van een gezonde gewrichtsfunctie en het bevorderen van een gezonde hart- en hersenfunctie.


Naast verse zalm bevat Kronch Graanvrij hondenvoer ook andere hoogwaardige ingrediënten zoals aardappelen, erwten, bietenpulp en verschillende vitaminen en mineralen. Deze ingrediënten dragen bij aan de algehele voedingsbalans en ondersteunen de vitaliteit en het welzijn van je hond.


Het graanvrije aspect van dit voer maakt het een geschikte keuze voor honden met voedselgevoeligheden, allergieën of intoleranties. 


Kronch Graanvrij hondenvoer met verse zalm is ontwikkeld volgens de hoogste kwaliteitsnormen en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten om ervoor te zorgen dat je hond alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt die hij nodig heeft voor een gezond en actief leven.

De brokken zijn in de eigen fabriek in Denemarken gemaakt. Ze zijn geschikt voor volwassen honden van alle rassen. Het is een volledig diervoeder voor volwassen honden.
 

Het voer is gemaakt op basis van verse zalm, zonder kunstmatige geur- kleur- en smaakstoffen. Daarnaast is alle Kronch hondenvoeding op natuurlijke wijze geconserveerd.

Onze zalm is écht vers.

Hoe vers? Lees het hier

Kronch Graavrij Hondenvoer

Adviesprijs

13,5 kg: €79,99

     5 kg: €38,49

Kronch Graanvrij brokjes in voerbak

Ronde brokjes

Diameter +/- 17mm

Eiwitten uit zalm: sensitive - voor gevoelige maag & darmen

Eiwitten uit zalm worden beschouwd als hoogwaardige eiwitten vanwege hun volledige aminozuurprofiel. Ze bevatten alle essentiële aminozuren die nodig zijn voor de opbouw en het onderhoud van lichaamsweefsels bij honden. 


Essentiële voedingsstoffen

Eiwitten zijn essentieel voor de groei, ontwikkeling en het herstel van weefsels in het lichaam van een hond. Ze zijn nodig voor de opbouw van spieren, botten, huid, vacht, enzymen en hormonen.


Hoge biologische waarde

Eiwitten uit zalm hebben een hoge biologische waarde, wat betekent dat ze efficiënt door het lichaam kunnen worden gebruikt om weefsels op te bouwen en te herstellen. Ze worden gemakkelijk verteerd en opgenomen, waardoor de beschikbaarheid van aminozuren voor het lichaam wordt gemaximaliseerd.


Omega-3-vetzuren

Zalm bevat ook omega-3-vetzuren, zoals EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur). Deze vetzuren bieden verschillende voordelen voor de gezondheid van honden, waaronder het ondersteunen van een gezonde huid en vacht en het bevorderen van een gezonde hersenfunctie.
Goede verteerbaarheid 


Eiwitten uit zalm hebben over het algemeen een goede verteerbaarheid voor honden. Ze worden efficiënt afgebroken in het spijsverteringsstelsel en kunnen gemakkelijk worden opgenomen, waardoor de hond de maximale voedingsvoordelen uit de eiwitten kan halen.


Het is belangrijk op te merken dat de kwaliteit en bron van de eiwitten in het voer van de hond van invloed kunnen zijn op de algehele voedingswaarde. Eiwitten van hoge kwaliteit, zoals die afkomstig zijn van zalm, dragen bij aan de algehele voedingsbalans en gezondheid van de hond.
 

Kronch Granenvrij is zeer geschikt voor honden met een gevoelige maag en/ of darmen.
​Voor honden die eiwitten, zoals uit granen en rundvlees, slecht verdragen is het ideale alternatief eiwitten uit zalm.

Problemen met de ontlasting en vacht zijn veel voorkomend bij honden die bepaalde eiwitten slecht verdragen.
​Naast de eiwitten uit zalm bevat Kronch Granenvrij ruwvezel ter ondersteuning van een goede darmwerking. 

 

Met Kronch Granenvrij krijgt uw hond een goede, stevige ontlasting en een mooie, glanzende vacht.

Biologische-waarde-zalmeiwitten

Ingrediënten

In Kronch hondenvoeding worden uitsluitend hoogwaardige (gecontroleerde) ingrediënten gebruikt van een constante kwaliteit afkomstig uit Europa. 

 

De bron van dierlijke eiwitten in Kronch Graanvrij is verse zalm, aangevuld met vis en kippenlever. Het vlees van de zalm is afkomstig van verse zalm die ook voor menselijke consumptie geschikt is. 

 

U kunt meer lezen over onze (dag)verse zalm, klik daarvoor hier.
Kronch Granenvrij brokken zijn volgens dezelfde strenge normen geproduceerd als de andere Kronch voeders (AAFCO-normen).


Wenst u meer te lezen over de ingrediënten die gebruikt zijn om Kronch brokken te maken? Klik dan hier.

Samenstelling

Verse zalm, Vismeel, aardappelmeel, erwten, bonen, aardappelsnippers, varkensbloedmeel, varkensvet, zalmmeel, lijnzaad, citruspulp, suikerbiet, gehydroliseerd kippeneiwit, zalmolie, biergist, calciumcarbonaat, lecithine, vitaminen en mineralenmengsel, zeoliet, gedroogd ei, natriumchloride, cholinechloride, kaliumchloride, kippenlever, cichorijwortel, gedroogde brandnetel, melkdistel, magnesiumoxide, mono-calciumfosfaat, gedroogde: kelp, duizendblad, gember, goudsbloem, moerasspirea, meidoorn, rozemarijn, citroenzuur, gedroogd alfalfa, glucosamine en chondroitinesulfaat.
​Kronch hondenvoeding wordt geconserveerd met natuurlijke tocopherolen, vitamine E, vitamine C en rozemarijn.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid brokken in gram per dag.*

* aangezien de energiebehoefte per uw hond verschilt, kan het zo zijn dat u wellicht meer of minder dient te geven. Bovenstaande hoeveelheden zijn een standaard indicatie waar u uiteraard van af kunt wijken.

bottom of page