top of page
Granenvrij hondenvoer

Graanvrij Hondenvoer voor volwassen honden

 

Kronch Graanvrij hondenvoer met verse zalm biedt een hoogwaardige voedingsoptie voor honden die graanvrije voeding nodig hebben. Dit voer is met zorg samengesteld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van honden en is volledig vrij van granen.

Voor sommige honden kunnen granen spijsverteringsproblemen of voedselgevoeligheden veroorzaken. Kronch Graanvrij hondenvoer biedt een smakelijk, graanvrij alternatief dat tevens gezond is.

Een van de hoofdingrediënten van dit voer is verse zalm, een uitstekende bron van hoogwaardige eiwitten en omega-3 vetzuren. Deze omega-3 vetzuren hebben tal van voordelen voor de gezondheid van honden, zoals het bevorderen van een gezonde huid en vacht, het ondersteunen van soepele gewrichten, en het stimuleren van een gezond hart en brein.

Naast verse zalm bevat Kronch Graanvrij hondenvoer andere hoogwaardige ingrediënten zoals aardappelen, erwten, bietenpulp, en diverse vitaminen en mineralen. Deze ingrediënten dragen bij aan de algehele voedingsbalans en ondersteunen de vitaliteit en het welzijn van je hond.

Dit graanvrije voer is een uitstekende keuze voor honden met voedselgevoeligheden, allergieën, of intoleranties.

Kronch Graanvrij hondenvoer met verse zalm wordt geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten om ervoor te zorgen dat je hond alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt die hij nodig heeft voor een gezond en actief leven.

Deze brokken worden in de eigen fabriek in Denemarken vervaardigd, bevatten geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen, en zijn op natuurlijke wijze geconserveerd. Geschikt voor volwassen honden van alle rassen, biedt dit voer een complete voedingsoptie voor volwassen honden.

Onze zalm is écht vers.

Hoe vers? Lees het hier

Kronch Graavrij Hondenvoer

Adviesprijs

13,5 kg: €79,99

     5 kg: €38,49

Kronch Graanvrij brokjes in voerbak

Ronde brokjes

Diameter +/- 17mm

Eiwitten uit zalm: sensitive - voor gevoelige maag & darmen

Eiwitten uit zalm staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit, dankzij hun volledige aminozuurprofiel. Ze voorzien in alle essentiële aminozuren die cruciaal zijn voor de opbouw en het herstel van het lichaamsweefsel van honden.


Essentiële voedingsstoffen

Eiwitten spelen een cruciale rol in de groei, ontwikkeling, en het herstel van weefsels in het lichaam van honden. Ze dragen bij aan de opbouw van spieren, botten, huid, vacht, enzymen, en hormonen.


Hoge biologische waarde

Eiwitten afkomstig uit zalm hebben een hoog biologisch nut, wat betekent dat het lichaam ze efficiënt kan gebruiken om weefsels te bouwen en te herstellen. Ze worden gemakkelijk verteerd en opgenomen, waardoor de beschikbaarheid van aminozuren voor het lichaam maximaal is.


Omega-3 vetzuren

Zalm bevat ook omega-3 vetzuren, zoals EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur). Deze vetzuren bieden diverse gezondheidsvoordelen voor honden, zoals het bevorderen van een gezonde huid en vacht, en het ondersteunen van een gezonde hersenfunctie.


Goede verteerbaarheid 

Eiwitten uit zalm worden over het algemeen goed verteerd in het spijsverteringsstelsel van honden. Ze worden efficiënt afgebroken en opgenomen, wat zorgt voor maximale voedingsvoordelen.

Het is belangrijk op te merken dat de kwaliteit en herkomst van eiwitten in het hondenvoer invloed kunnen hebben op de algehele voedingswaarde. Hoogwaardige eiwitten, zoals die uit zalm, dragen bij aan de algehele voedingsbalans en de gezondheid van de hond.

Kronch Graanvrij is een uitstekende keuze voor honden met een gevoelige maag en darmen. Als uw hond eiwitten, zoals die in granen en rundvlees, slecht verdraagt, is zalm een ideaal alternatief.

Problemen met de ontlasting en vacht komen vaak voor bij honden die bepaalde eiwitten slecht verdragen. Naast de eiwitten uit zalm bevat Kronch Graanvrij ruwe vezels die de darmwerking ondersteunen.

Met Kronch Graanvrij krijgt uw hond stevige ontlasting en een glanzende vacht, wat bijdraagt aan zijn algehele welzijn.

Biologische-waarde-zalmeiwitten

Ingrediënten

Kronch hondenvoeding maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige en gecontroleerde ingrediënten van constante kwaliteit, allemaal afkomstig uit Europa.

Onze bron van dierlijke eiwitten in Kronch Graanvrij bestaat uit verse zalm, aangevuld met vis en kippenlever. Het zalmvlees is afkomstig van verse zalm die ook geschikt is voor menselijke consumptie.

Wilt u meer weten over onze dagverse zalm? klik dan hier.

Kronch Granenvrij brokken worden vervaardigd volgens dezelfde strenge normen als al onze andere Kronch voedingsproducten, in lijn met de AAFCO-normen.


Als u meer wilt weten over de ingrediënten die worden gebruikt om Kronch brokken te produceren, kunt u hier klikken voor extra informatie.

Samenstelling

Verse zalm, Vismeel, aardappelmeel, erwten, bonen, aardappelsnippers, varkensbloedmeel, varkensvet, zalmmeel, lijnzaad, citruspulp, suikerbiet, gehydroliseerd kippeneiwit, zalmolie, biergist, calciumcarbonaat, lecithine, vitaminen en mineralenmengsel, zeoliet, gedroogd ei, natriumchloride, cholinechloride, kaliumchloride, kippenlever, cichorijwortel, gedroogde brandnetel, melkdistel, magnesiumoxide, mono-calciumfosfaat, gedroogde: kelp, duizendblad, gember, goudsbloem, moerasspirea, meidoorn, rozemarijn, citroenzuur, gedroogd alfalfa, glucosamine en chondroitinesulfaat.
​Kronch hondenvoeding wordt geconserveerd met natuurlijke tocopherolen, vitamine E, vitamine C en rozemarijn.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid brokken in gram per dag.*

* aangezien de energiebehoefte per uw hond verschilt, kan het zo zijn dat u wellicht meer of minder dient te geven. Bovenstaande hoeveelheden zijn een standaard indicatie waar u uiteraard van af kunt wijken.

bottom of page