top of page

Sponsoring van wedstrijden en evenementen van verenigingen/ kynologenclubs

Op het gebied van sponsoring is Kronch al vele jaren actief in Nederland bij verschillende typen (jacht) hondenwedstrijden.

Wij zien dat toegewijde vrijwilligers vele en kostbare uren investeren in hun verenigingen. Dit vinden wij erg mooi om te zien.

Omdat de meeste verenigingen afhankelijk zijn van vrijwilligers voor de organisatie van evenementen op de club bieden wij graag de helpende hand. Dit doen wij in veel gevallen door een evenementen of wedstrijd te sponsoren. Dit kan gaan van een relatief kleine wedstrijd met 20 deelnemers tot de eindronde van de Nimrod met vele duizenden bezoekers. Iedere vereniging heeft eigen wensen en behoeften dat begrijpen wij. Hieronder een aantal voorbeelden van waaruit sponsoring door Kronch kan bestaan:

- startnummers

- afzetlinten

- goodybags

- prijzen

- banners

- vlaggen

- (online) advertenties

 

Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden van sponsoring door Kronch te bespreken. Het aantal verenigingen dat wij kunnen sponsoren is vanzelfsprekend gelimiteerd. Iedere aanmelding voor sponsoring zullen wij afzonderlijk beoordelen.

Neem daarvoor contact op via onderstaand formulier.  

Bedankt! Bericht verzonden.

Ieder jaar zijn wij hoofd- of medesponsor van diverse wedstrijden en evenementen georganiseerd door verenigingen en organisaties actief in Nederland en België. Dit zijn veelal gepassioneerde vrijwilligers die hun kostbare vrije tijd investeren in het organiseren van wedstrijden en evenementen. Wij zijn er trots op om deze verenigingen en organisaties te kunnen ondersteunen met onze sponsoring. In veel gevallen zijn er langlopende relaties ontstaan tussen Kronch en de vereniging en organisatie, een fraai gegeven. Een greep uit de door Kronch gesponsorde verenigingen en organisaties.

Jachthondenopleiding Heuvelrug

Field Spaniel Club Nederland

Labrador Vereniging Nederland

KNJV Flevoland

Duck Toller Retreiver Club Nederland

Stichting Jachthonden Zuid-Holland

Pink Workingtest

bottom of page