Over Kronch - Henne Petfood

Kronch spreek je uit als `Crunch`

De engelse vertaling van kraken en het geluid dat iets maakt wanneer je iets krokants eet.

Henne Pet Food A / S is een Deens familiebedrijf met eigen productiefaciliteiten in Outrup, Denemarken.

De specialiteit is de productie van voedingsmiddelen voor honden en katten, gemaakt met echte verse zalm. Onze producten worden in onze eigen fabriek geproduceerd.
 
Vers, omdat we onze zalm rechtstreeks aan onze deur geleverd krijgen van onze goede buurman en zakenpartner, die een van Europa's meest toonaangevende producenten van zalm voor de voedingsindustrie is. Onze zalm is dus van een dermate hoge kwaliteit dat deze voor ons geschikt is voor consumptie. Lees hier meer over onze zalm..

"Het maken van diervoeders met respect voor de natuur en met liefde voor de dieren die we voeden"

Onze productie van voeder voor gezelschapsdieren begon in 1993 en vanaf het allereerste begin was het onze filosofie om voeder voor gezelschapsdieren te produceren met respect voor de natuur en met liefde voor de dieren die we voeden. Daarom gebruiken we alleen grondstoffen van de hoogste kwaliteit, waarvan veel lokaal geproduceerd worden. Wij streven ernaar om, wanneer mogelijk, onze lokale gemeenschap te ondersteunen. Daarom zijn onze leveranciers van verse zalm en vele andere producten lokale bevolking. Al onze verse zalm wordt zorgvuldig verwerkt in onze fabriek, om ervoor te zorgen dat de positieve eigenschappen van de zalmolie en zalmeiwitten worden overgebracht naar ons voer. Lees hier meer over onze ingrediënten..

Alle voeders van Kronch zijn gemaakt op basis van verse zalm in het Deense dorpje Outrup door Henne Kronch.

Sinds 2001 is Kronch in Nederland te koop, eerst alleen de zalmolie en de zalmsnacks. Later is daar ook het voer bij gekomen.