top of page

Samenwerken met Kronch

Kronch biedt diverse mogelijkheden om samen te werken. Onder andere op het gebied van de verkoop van voeders, snacks of zalmolie maar ook sponsoring van evenementen of puppypakketten voor kennels. Iedere samenwerking is maatwerk. Dit is waarom wij graag uw wensen met u bespreken.

Wij geloven in sterke en langdurige relaties met onze zakelijke partners. Als u klant wordt bij Kronch, kunt u rekenen op uitstekende ondersteuning en persoonlijk advies om samen te werken aan het welzijn van huisdieren.

Verkooppunt worden/ detailhandel

Als u geïnteresseerd bent om Kronch producten te verkopen, dan nodigen wij u uit verder te lezen op de pagina "verkooppunt worden". 

Op deze pagina kunt u lezen over de mogelijkheden om Kronch producten te verkopen. Staat de informatie die u zoekt er niet tussen? Neemt u dan contact met ons op via het formulier op de pagina.

Kennels, catteries en grootverbruikers

Hebt u een kennel, cattery, bent u fokker of bent u op andere manier grootverbruiker van hondenvoer of kattenvoer en heeft interesse in onze voeders? Lees dan verder op onze pagina "Kennels, catteries & grootverbruikers" en neem contact met ons op! Wij doen u graag een passend aanbod.
Voor kennels die Kronch brokken voeren aan de honden bieden wij bijvoorbeeld puppypakketten aan om mee te geven met de pups. Dit is voor kennels/ fokkers geheel gratis. Meer informatie over bijvoorbeeld inkoopprijzen en leveringsvoorwaarden kunt u ook aanvragen op de pagina.  

 

Sponsoring

Bent u organisator van een evenement voor honden of katten? Bijvoorbeeld een clubmatch, keuring of andere soort wedstrijd? Kronch staat open voor de sponsoring van een aantal evenementen per jaar. Wilt u graag gesponsord worden door Kronch? Kijk dan voor aanvullende informatie op de pagina gericht op "Sponsoring". Wees er wel tijdig bij want het aantal evenementen dat wij sponsoren is beperkt!

bottom of page