Kronch Active hondenvoer is speciaal ontwikkeld voor actieve honden met een verhoogde energiebehoefte zoals werkhonden, jachthonden en renhonden. 

 

Een smakelijk én compleet hondenvoer met hoge energetische waarde door een hoger vet en eiwitpercentage, samengesteld uit de allerbeste ingrediënten (waaronder verse Noorse zalm).

 

Kronch Active hondenvoer is gemaakt op basis van verse zalm en vis. Dit hondenvoer is hierdoor uitermate geschikt voor honden met een gevoelige maag en/ of darmen.

 

Alle Kronch hondenvoeding is op natuurlijke wijze geconserveerd met tocopherolen, vitamine E, vitamine C en rozemarijn. 

Adviesprijs

13,5 kg: €58,99

  • Compleet "high energy" voer voor honden met hoge energiebehoefte
     
  • Hoger vet en eiwitgehalte
  • Op basis van verse zalm 
  • Zonder kunstmatige geur- kleur en smaakstoffen
  • Op natuurlijke wijze geconserveerd
  • Rijk aan natuurlijk aanwezige Omega-3 & Omega-6 onverzadigde vetzuren

Rijk aan Omega 3

&

Omega 6

glanzende vacht

Sterke botten &

soepele gewrichten

Voor een actieve & sportieve levensstijl

High Energy Adult Hondenvoer


Kronch Active hondenvoer is speciaal ontwikkeld voor zeer actieve honden met een verhoogde energiebehoefte zoals werkhonden, jachthonden en sporthonden. Een smakelijk én compleet hondenvoer met hoge energetische waarde door een hoger vet en eiwitpercentage, samengesteld uit de allerbeste ingrediënten (waaronder verse Noorse zalm). Wanneer uw hond langdurig moet presteren is het van groot belang dat hij over voldoende energie beschikt. Een energierijk hondenvoer als Kronch Active biedt hierin uitkomst. Met Kronch Active heeft uw jachthond of werkhond de energie die hij nodig heeft om die lange proeven of jachtsessies te doorstaan. In het geval van écht lange proeven die bijvoorbeeld de hele dag in beslag nemen is er Kronch Pemmikan. De energie-boost voor jacht- en werkhonden. Kronch Active hondenvoer is gemaakt op basis van verse zalm en vis. Dit hondenvoer is hierdoor uitermate geschikt voor honden met een gevoelige maag en/ of darmen. Alle Kronch hondenvoeding is op natuurlijke wijze geconserveerd met tocopherolen, vitamine E, vitamine C en rozemarijn.
Licht verteerbaar


Kronch Active hondenbrokken zijn licht verteerbaar, zorgen voor een optimale spijsvertering en een sterk immuunsysteem van uw hond. Naast de eiwitten uit zalm bevat Kronch Active ruwvezel voor een goede darmwerking. Kronch Active is de ideale "high energy" hondenvoeding voor honden met een gevoelige maag en/ of darmen.​ Als uw hond eiwitten uit rundvlees of kip slecht verdraagt dan is het ideale alternatief: eiwitten uit zalm. Dit zorgt voor minder ontlasting, die daarnaast mooi stevig is. Uw hond heeft daarnaast minder voer nodig. Problemen met de huid en de vacht zijn veel voorkomend als honden een soort dierlijk eiwit slecht verdragen.
Met Kronch Active krijgt uw hond een goede, stevige ontlasting, jeukvrije huid en een mooie, glanzende vacht.
Ingrediënten


In Kronch hondenvoeding worden uitsluitend hoogwaardige (gecontroleerde) ingrediënten gebruikt van een constante kwaliteit afkomstig uit Europa. De bron van dierlijke eiwitten is verse zalm, aangevuld met vis. De zalm is dezelfde verse zalm die ook voor menselijke consumptie gebruikt wordt. Wij zijn trots op de kwaliteit zalm die wij u kunnen bieden. U kunt meer lezen over onze zalm door hier te klikken. Kronch Active brokken zijn volgens dezelfde strenge normen geproduceerd als de andere Kronch voeders (AAFCO-normen). Wilt u meer weten over onze ingrediënten? Klik dan hier. Ingrediënten Kronch Active rijst, verse zalm (16%), mais, vismeel, volkorengerst, varkensvet, varkensbloedmeel, biergist, gedroogde suikerbiet, mono-calciumfosfaat, gehydrolyseerd dierlijk eiwit, calciumcarbonaat, raapolie, lecithine, vitaminen/mineralenmengsel, zeoliet, dlmethionine, keukenzout, magnesiumoxide, cholinechloride, citroenzuur, natuurlijke anti-oxidanten Kronch hondenvoeding wordt geconserveerd met natuurlijke tocopherolen, vitamine E, vitamine C en rozemarijn.
Verpakking & Verkrijgbaarheid


Kronch Active Premium hondenvoer is verkrijgbaar in een hersluitbare zak van 13,5 kg. In onze storelocator treft u de verkooppunten in Nederland en België. Wij raden altijd aan om vooraf contact op te nemen met het verkooppunt in verband met de voorraad van het product.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid brokken in gram per dag.*

* aangezien de energiebehoefte per uw hond verschilt, kan het zo zijn dat u wellicht meer of minder dient te geven. Bovenstaande hoeveelheden zijn een standaard indicatie waar u uiteraard van af kunt wijken.

BEL ONS

Tel: (0031) 050 309 15 05

Maandag t/m vrijdag van 9:00 - 17:00 uur.

STUUR ONS EEN E-MAIL
of
Premium producten gemaakt in Denemarken voor hond & kat op basis van verse Noorse zalm.
Kronch diervoeders -
Het neusje van de zalm
Privacybeleid
Onze producten
Bezoekadres
  • Bezoek Henne Kronch op Facebook

Kronch Diervoeders/ Sana-Vesta v.o.f.

Lugtenbergerweg 16

9761VG Eelde

www.kronch.nl

www.hennekronch.be

www.sanavesta.nl

tel. 0031 50-3091505

E-mail

K.v.K. nummer: 70917280